Valikko Sulje

Syypää sun hymyyn

Yhdessäolo on juhlaa, Jarkko (vas.), Mika ja Heikki (oik.), Kimmo ja Calle tuumaavat Noora-Emilia Pekkarisen tarjoillessa.

On aika kokoontua yhteen läheisten ja ystävien kanssa pitkän tauon jälkeen. Juhlapalvelu Remar loihtii juhlista sinun näköisesi.

Olipa kyse suvun merkkipäivistä tai kaveriporukan illanistujaisista, jo pelkkä yhdessäolo tuntuu juhlalta.
– Pitkän tauon jälkeen ihmisten näkeminen ja kokoontuminen tuntuu juhlalliselta. Eikä muuta syytä juhlaan välttämättä tarvitakaan, kuin ilo nähdä jälleen toisemme, Minna Kananen kertoo.
Juhlapalvelu Remar toteuttaa tarjoilut kaikenlaisiin tapahtumiin ja juhliin räätälöidysti ja terveysturvallisesti. Juhlia voidaan pienelläkin porukalla ja tarjoilut saadaan järjestymään nopealla aikataululla.
– Ihmiset haluavat panostaa juhlissa entistä enemmän hyvään ja laadukkaaseen ruokaan. Vastuullisuus, kotimaisuus ja lähiruoan suosiminen ovat meille tärkeitä asioita ja aineksia unohtumattoman juhlan järjestämisessä.
Juhlatarjoilut suunnitellaan aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi kasvispainotteisuus toistuu tänä päivänä usein asiakkaiden toiveissa.
– Huomioimme erilaiset ruokavaliot ja esimerkiksi vegaaniset tarjoilut voidaan toteuttaa aina alkupaloista jälkiruokakakkuun asti, Kananen muistuttaa.

Siellä missä juhlatkin

Remarin catering-palvelu on siellä missä juhlatkin ja valtaosa tarjoiluista toimitetaankin koteihin, yritys- ja juhlatiloihin sekä tapahtumiin. Juhlatilaa etsiville Remarilta löytyy myös useita tiloja erikokoisiin juhliin.
– Ravintola Aika Inkilänmäellä sekä Ravintola Pilotti Toivalassa tarjoavat viihtyisät puitteet isompiinkin tilaisuuksiin. Myös Ravintola Portissa järjestetään tilaisuuksia. Kokouksia ja pienempiä tilaisuuksia varten käytettävissä ovat kabinetit nykyaikaisin teknisin välinein, ilta-aikaan käytettävissä on myös iso ravintolasali.

Juhlapalvelu Remar

puh. 017 262 1130
juhlapalvelu@remar.fi, www.remar.fi
juhlapalveluremar@kolumbus.fi

Ravintola Aika
Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
puh. 0400 769 879
www.aikaravintola.fi

Ravintola Portti
Puutarhakatu 9, 70300 Kuopio
puh. 041 313 2807, 040 570 7114

Ravintola Pilotti
Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
puh. 041 313 9565