Valikko Sulje

Täältä pesee!

PesulaMestareiden voimakolmikko, Niko Tirkkonen (vas.), Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth, tekevät taikojaan tekstiilien kanssa ja puhdasta tulee.

PesulaMestarit Kuopion Leväsellä lupaa puhdasta jälkeä. PesulaMestarit pesevät matot ja muut tekstiilit kuten vuodetekstiilit, työvaatteet ja jopa koiran sotkemat matot. Pesulassa ei mene sormi suuhun vaikeankaan pyykin osalta.
– Koronakriisinkin keskellä pestävää on riittänyt niin yksityisasiakkaiden kuin yritystenkin kanssa. Lemmikkieläimien sotkemia mattoja ja muita tekstiilejä on koronan aikana tullut lisää, kertovat Jukka Rautakoski, Sami Stenroth ja Niko Tirkkonen.

Kesäksi kuntoon

Pesulassa katseet ovat siirtymässä kevääseen ja kesään. Keväällä ihmiset siivoavat kesämökkejä kuntoon, jolloin kannattaa pestä niin matot, pressut, teltat, katokset kuin kalusteiden pehmusteetkin.
Yrityksellä on käytössään ammattilaisten käyttämät koneet sekä isot ja pienet rumpukoneet. Tarvittaessa pestään jopa käsin.
PesulaMestarit hoitaa myös kuljetukset. Tekstiilit haetaan ja matot rullataan asiakkaan kotona, jossa maksun voi turvallisesti hoitaa myös ilman käteistä maksupäätteellä.

JR PesulaMestarit Oy

Volttikatu 5
70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma - pe 9 - 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi