Valikko Sulje

Täältä tulee tuholaisten turma!

Kuopion Desinfektiopalvelun toimitusjohtaja Ari Turunen esittelee loukkua, jossa voidaan käyttää myrkkyä tai myrkytöntä torjuntaa.

Rapisevatko hiiret vintillä, riehuvatko rotat kompostorissa tai muurahaiset keittiössä, tuliko kierrätyssängyn ostossa luteet kaupan päälle?

Tuhoeläinten kanssa ei tarvitse tuskailla. Jos oma osaaminen ei riitä ongelman poistamiseen, niin Kuopion Desinfektiopalvelu auttaa tuholaisten ja haittaeläinten poistossa.
Riippumatta siitä onko kyseessä hiiret, rotat tai muurahaiset ja luteet, niin tuholaisekspertit hoitavat ikävät, toistuvat ja pitkäkestoisetkin häätöhommat. Hyvällä tai pahalla, karkottaen, loukuttaen tai myrkyillä.
Näin syksyllä ja talvea odotellessa asuntojen ja varastojen riesaksi tulevat jyrsijät, jotka hakeutuvat kylmää suojaan sisätiloihin tai ilmestyvät pihapiiriin avokompostorien houkuttelemina.
– Jyrsijät ovat riesana ympäri vuoden, mutta varsinkin kylmällä ja vähälumisina talvina ne pakkautuvat sisätiloihin. Asennamme rakenteisiin verkotuksia, joilla estetään niiden sisäänpääsy. Jätehuolto kannattaa pitää kunnossa, eikä pihapiirissä kannata pitää rompekasoja. Jyrsijät voivat aiheuttaa isojakin ongelmia; vahinkoja tulee vesiputkiin, sähköjohtoihin ja autojen moottoritilojen sähköjohtoihin, kertoo toimitusjohtaja Ari Turunen.

Ammattilaiset asialla

Moni yrittää ensin ratkaista jyrsijäongelmaa omatoimisesti ja loukuttamalla. Riesan jatkuessa onkin käännyttävä ammattilaisten puoleen, sillä tehokkaat myrkyt ovat luvanvaraisia.
– Osan myrkyistä kuluttaja saa kaupasta, mutta esimerkiksi rottien torjuntaan tarkoitetut myrkyt ovat Tukesin hyväksymiä ja vain ammattikäyttöön.
Desinfektiopalvelulta löytyy apu myös lepakko-ongelmaan. Käytössä on lepakkopönttöjä, johon luteita kantavat lepakot houkutellaan piipunjuurilta asustelemaan. Käärmeet siirretään ja kyytiä saavat myös muurahaiset, haittalinnut ja ampiaiset sekä lisääntyvänä riesana luteet.
Koko Suomen alueella toimivan yrityksen erikoispalveluihin kuuluvat myös hajunpoisto, desinfiointi, otsonointi, homeenpoisto sekä tiilikattojen pesu ja pinnoitus.

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy

Kylmämäentie 5 A 1
70800 Kuopio
klo 7 -  16
puh. 050 491 9366
kuopio.desinfektiopalvelu@
dnainternet.net
www.kuopiondesinfektiopalvelu.fi