Valikko Sulje

Taloushallintoa taidolla ja tunteella

Kuopion Ykköstilien Kuopion toimipisteen väki kokoontui Tuomaanpäivän yhteiskuvaan Viestikadulle.

Palvelun laatu ja henkilökohtaisuus sekä paikallisuus ovat Kuopion Ykköstilien keskeisiä arvoja. Pitkän linjan perheyrityksen palveluvalikoima ja ammattitaito takaavat onnistuneen taloushallinnon sivutoimiyrittäjästä kansainvälisiin yrityksiin.

Vuonna 1991 perustettu Kuopion Ykköstilit on 33 toimintavuoden aikana paitsi monipuolistanut palveluitaan, myös koko ajan päivittänyt ohjelmistojaan ja henkilökunnan osaamista asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Yritys on kasvanut yhden naisen yrityksestä 26 taloushallinnon ammattilaista työllistäväksi tilitoimistoksi, jolla on Kuopion lisäksi toimipisteet myös Iisalmessa ja Jyväskylässä.

Tilitoimistoalan edelläkävijä

Perheyrityksen perustaja, hallituksen puheenjohtaja Aino Valta-Rönkkö kertoo että vuosien varrella taloushallinto alana on kokenut suuria muutoksia. Näkemystä ja rohkeutta luottaa omaan tekemiseen ja visioon on tarvittu.

– Olen alusta lähtien pyrkinyt ennakoimaan tulevaa ja innovoimaan uutta, muutoksia pelkäämättä. Olemme monessa asiassa olleet edelläkävijöitä ja esimerkiksi sähköisen veroilmoituksen suhteen olimme Pohjois-Savossa ensimmäinen tilitoimisto. Toimialan kehityksen seuraaminen ja asiakkaiden kuunteleminen yhdistettynä aitoon paikallisuuteen, näillä eväillä olemme pystyneet tarjoamaan laadukkaita taloushallinnon palveluita, Valta-Rönkkö linjaa.

Toimitusjohtaja Juha Rönkkö kertoo hänkin muutosvauhdin olleen kovaa.

– Kun asiakkaidemme toiminnot ovat laajentuneet, olemme mekin hankkineet uusia ohjelmistoja ja päivittäneet palveluitamme. Controller-palvelut ovat tärkeä osa palveluitamme, autamme myös mitä erilaisimmissa rahoitus- ja tukihakemuksissa ja vaikkapa muutosilmoituksissa ja raporteissa viranomaisille. Kaiken pohjana on asiakkaidemme vahva luottamus osaamiseemme. Se on luonut pitkiä asiakassuhteita, joista osa on samanikäisiä Kuopion Ykköstilien kanssa. Se on vahva osoitus siitä, että asioita on tehty oikein.

Aino Valta-Rönkkö ja Juha sekä Ville Rönkkö vastaavat perheyrityksessä itse kukin omista vastuualueistaan, mutta välillä kokoonnutaan myös saman pöydän ääreen.

Ison toimiston resurssit, pienen toimiston sydän

Kuopion Ykköstilit on yksityinen, toimialan suurketjuihin kuulumaton tilitoimisto. Paikallisuus on vahvuus, jota myös asiakkaat arvostavat.

– Olemme tilitoimistoalalla jo suhteellisen iso toimija, mutta perheyrityksessä ketteryys on tallella ja päätöksenteko tapahtuu tässä paikan päällä. Paikallisuus tarkoittaa myös henkilökohtaista palvelua, niin täällä Viestikadun toimitiloissa kuin muutenkin. Asiakkaan asioita hoitaa tuttu taloushallinnon ammattilainen ja asiat hoidetaan ripeästi. Jokaisella täällä on oma vastuualueensa, mutta tuki on hyvähenkisessä työyhteisössä aina lähellä. Sama pätee asiakaspuolelle, meiltä kannattaa kysäistä vinkkiä muissakin kuin omaan palvelupakettiin kuuluvissa asioissa, Kuopion Ykköstilien tiimi vinkkaa.

Palvelemme Savilahdessa osoitteessa Viestikatu 7, toimitusjohtaja Juha Rönkkö kertoo.

Kuopion Ykköstilit Oy

Viestikatu 7, 70210 Kuopio
Myyntijohtaja Mikko Happonen
puh. 040 1641661
mikko.happonen@ykkostilit.fi
ykkostilit.fi