Valikko Sulje

Tarvitsetko hyvän tyypin nopeasti töihin?

Duunintekijät ovat tuttu näky K-Citymarket Päivärannassa. Ahkerat osaajat ehtivät pysähtyä hetkeksi yhteiskuvaan kaupan palkitulla hevi-osastolla.

Kun tarvitset osaavan tekijän töihin, Duunintekijöiltä sellainen löytyy, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Kesäaikaan tilanteet vaihtelevat yrityksissä nopeasti. Kiireajat ja ruuhkat, sairauslomat ja työvoimavajeet saattavat tulla yllättävästikin eteen, jolloin työvoiman määrän suunnittelu on hankalaa.
Duunintekijät vastaavat työvoimatarpeeseen nopeasti ja tehokkaasti.
– Kauttamme löytyy osaavaa työvoimaa eri aloille. Pääpaino osaamisessamme on kaupan alalla, mutta meiltä on mahdollista saada tekijät myös muihin sesonkitöihin, Topi Nivamo kertoo.
Duunintekijöiden rivistössä on valmiina noin 120 tekijää. Laajasta joukosta löytyvät tekijät tarvittaessa nopeastikin paikalle.
– Soitto meille ja parhaassa tapauksessa työntekijä on jo kohta duunissa, Nivamo lupaa.

Asiakaspalvelun osaajat

Yksi Duunintekijöiden tyytyväisistä asiakkaista on K-Supermarket Matkuksen kauppias Esa Kettunen. Kaupassa myös annetaan uusille työntekijöille ohjausta asiakaspalvelutehtäviin.
– Monelle nuorelle kyseessä on ensimmäinen kosketus työelämään ja siksi ennen ensimmäistä työvuoroa on tärkeää päästä turvallisesti ohjauksessa treenaamaan niin kassatoimintoja kuin siihen liittyvää asiakaspalvelua live-tilanteessa, oikeassa arjessa. Kun toiminnot ovat tutut, eikä niitä tarvitse jännittää, voi keskittyä täysillä ystävälliseen asiakaspalveluun, Kettunen muistuttaa.

Duunintekijät Oy

Topi Nivamo puh. 044 557 1458
toivo.nivamo@duunintekijat.fi
www.duunintekijat.fi