Valikko Sulje

Tauko tavallisesta terasseilla

Tervetuloa terassisuoralle! Sekä Isä Camillon patio että Pannuhuoneen terassi ovat samaa anniskelualuetta, Niina Huttunen vinkkaa.

Osoitteesta Kauppakatu 25-27 löytyy terassikeskittymä, missä viihtyy iltapäivästä iltamyöhään. Isä Camillon patiolta on helppo siirtyä samaa anniskelualuetta olevalle Pannuhuone Gust. Raninin terassille, tai päinvastoin.

Snellmaninpuiston vierestä Kauppakadulta löytyy Isä Camillon patio. Patiolla on tarjolla A la carte-listan-annoksia klo 12 alkaen (lauantaisin klo 13) aina pitkälle iltaan. Kesäisen maukas ruokalista, monipuolinen juomavalikoima sekä ammattitaitoinen ja rento asiakaspalvelu takaavat viihtyisän vierailun pation lehmuksien ja kelivapauden takaavien markiisien alla.

Palveleva patio valmiina suvisesonkiin

Ravintolatoimenpäällikkö Niina Huttunen kertoo, että juhannuksen jälkeen alkavat vuoden kiireisimmät ajat, mutta niihin ollaan valmistauduttu hyvin.

– Henkilökuntaa on oltava riittävästi, että palvelu pelaa sujuvasti. Tälle kesälle mukaan on tullut monta uutta talenttia ja viime kesän väestä moni on taas mukana. Tiskiltä löytyy paitsi uusia naamoja, myös kesän hittijuomia. Vaikkapa Camillon oma Nico´s sangria maistuu varmasti. Myös lemmikit on huomioitu, patiolle ovat myös karvakuonot tervetulleita ja vettä on tarjolla omasta kupista, Huttunen lupaa.

Drinkkejä ja live-tunnelmaa

Heti Isä Camillon vieressä on Pannuhuone Gust.Raninin terassi. Olohuonemaisella terassilla nautitaan hyvistä juomista hyvässä seurassa ja tänäkin kesänä se on yksi Kuopion suosituimmista. Elävää musiikkia, stand upia ja DJ-ammattilaisten luomaa svengaavaa fiilistä on tarjolla joka viikonloppu, KuopioRockin viikonloppua lukuun ottamatta, aina elokuun lopulle asti.

Niina Huttunen muistuttaa Camillon patiolla ja Pannuhuone Gust.Raninilla olevan muutakin yhteistä kuin läheinen sijainti.

– Molemmat ravintolat ovat samaa anniskelualuetta, joten jos kaverit Kauppakadulta huikkaavat olevansa menossa naapuriterassille niin drinkin voi napata mukaan ja liittyä seuraan. Moni myös ruokailee patiolla ja sen jälkeen siirtyy Pannuhuoneen tarjonnan pariin. Eli tervetuloa terassisuoralle Kauppakatu 25 – 27, valmiina ollaan, Huttunen huikkaa lopuksi.

Isä Camillon patiolla viihdytään rennossa tunnelmassa ja hyvässä seurassa, maukkaista ruoka-annoksista ja kesän juomista nauttien. Anna Antinjuntti toivottaa kesävieraat ja kaupunkilaiset tervetulleiksi.

 

Isä Camillo, Pannuhuone Gust.Ranin

Kauppakatu 25-27
70100 Kuopio
isacamillo.net  
pannuhuone.net