Valikko Sulje

Tavallista parempaa arkiruokaa aasialaisittain

Ruokamestarit Timo Huovinen ja Jari Reinikainen valmistavat ruoka-annoksia, kuten esimerkiksi erilaisia wokkeja, samosa-nyyttejä ja lämpimiä lounaita on tarjolla mukaan viemisiksi.

Kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen tarjoavat makumatkan Aasian leveysasteille. Tarjolla on ruokajuhlaa kaikille, jotka eivät voi vastustaa tulisen, suolaisen, kirpeän ja makean makujen yhdistelmää.

Syksyn uutuutena vietettiin ruokajuhlaa Aasia-teemalla, jossa sukellettiin syvälle erilaisten makujen maailmaan. Aasialainen ruokakulttuuri on makujen iloittelua, mausteisuutta sekä raaka-aineiden kunnioitusta, ja ennen kaikkea herkullisuutta. Se on juhlaa heille, jotka eivät voi vastustaa currya, limettiä, soijaa, kookosta, inkivääriä tai chiliä. Aikaisempia teemoja ovat olleet Italia, Meksiko ja grillaus.

Kaupassa ruokajuhlat jatkuvat eri ajankohtien mukaan. Omia sesonkejaan ovat pyhäinpäivä, isänpäivä, pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusi vuosi.

Herkkutori palvelee ja antaa neuvoja

K-Supermarket Matkuksesta löytyvät palvelevat ruokamestarit Timo Tuovinen ja Jari Reinikainen. Heidän valmistamiaan ruoka-annoksia, kuten esimerkiksi erilaisia wokkeja, samosa-nyyttejä ja lämpimiä lounaita on tarjolla mukaan vietäväksi. Lisäksi tarjolla on pakattuja kylmiä tuotteita, joita tarvitsee vain lämmittää.

Ruokamestarit antavat myös reseptejä ja ruokavinkkejä, joten rohkeasti vaan kyselemään. Herkkutorimme palvelee maanantaista lauantaihin, kauppias Esa Kettunen vinkkaa.

Herkkutorilla on myös tarjolla thai-ruoka-annoksia ravintola Samruaista ja tuoreet sushit tulevat vastapäisestä Luckiefun´s ravintolasta. Ravintolatasoista ruokaa mukaan ostosreissulta, kotona nautittavaksi.

Laajat ja monipuoliset valikoimat

Kettuset kertovat, että heidän intohimonaan on kehittää K-Supermarket Matkusta tavallista parempana ruokakauppana, mikä kumpuaa rakkaudesta hyvään ruokaan ja ruuanlaittoon.

– K-Supermarketin valtti on olla tavallista parempi ja laajempi valikoimiltaan, josta löytyvät juuri oikeat tuotteet niin arkeen kuin viikonloppuun. Siihen hetkeen, kun ruoanlaittoon halutaan oikein kunnolla panostaa, Sari Kettunen tiivistää.

K-Supermarket Matkuksen väelle on kunnia-asia, että tuotteet ovat tuoreita, laadukkaita ja maukkaita. Tietenkin tämä kaikki tarjoillaan iloisella ja aurinkoisella asiakaspalvelulla höystettynä. Kauppiaspari arvostaakin välitöntä ja rentoa yhteistyötä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. He työskentelevät usein itsekin myös myymälän puolella.

Kettuset ottavat mielellään vastaan asiakkaiden ja henkilökunnan toiveita kaupan kehittämiseksi. Kauppiaspariskunta aloitti K-Supermarketin peräsimessä syksyllä 2020. Nyt kauppa viettää viisivuotisjuhliaan samoihin aikoihin, kun kauppakeskus Matkus viettää 10-vuotissynttäreitään.

Esa ja Sari Kettunen nauttivat työstään ja haluaat palvella ihmisläheisesti.

 

 

 

K-Supermarket Matkus

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe klo 9 – 21, la 9 – 20, su 10 – 19
puh. 010 418 1111
www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-matkus
esa.kettunen@k-supermarket.fi