Valikko Sulje

Täyden kympin pikkujoulut

Parin vuoden ajan patoutunut juhlimisen tarve pääsee viimein purkautumaan pikkujoulusesonkina, josta on tulossa kenties ennätyskiireinen.

Kunnollista pikkujoulukautta ei olla pariin vuoteen päästy viettämään. Moni yritys ja yhteisö haluaakin tänä vuonna satsata yhteiseen illanviettoon tosissaan. Kun tarjoilu, koristelut ja tunnelma ovat kohdallaan, mikään ei estä tämän vuoden pikkujouluja muodostumasta ikimuistoisiksi.

Juhlapalvelu Remarin Minna Kananen ounastelee tulevasta pikkujoulusesongista kiireistä. Koronavuosien ja sulkutilojen vähitellen väistyessä halutaan pitkästä aikaa ottaa rennosti hyvän ruoan ja juoman merkeissä.

– Ihan selkeästi huomaa, että ihmiset haluavat nyt viimeinkin päästä olemaan yhdessä omalla porukalla. Meidänkin juhlapalvelullemme on kova kysyntä, kun moni haluaa pitää kerrankin oikein kunnon kemut.

Vaikka pikkujoulukaudelta sopii odottaa totutun riehakasta meininkiä, tarjoiluissa mennään perinteisellä kinkkulinjalla entistä harvemmin.

– Enemmän suositaan vähän kevyempää ja halutaan makuja muualtakin kuin Suomesta, toki jouluisella twistillä. Kalat ja muut kylmät ruoat ovat hyvin suosittuja.

Luonteeltaan pikkujoulut ovatkin enemmän yhteinen illanvietto. Silloin ei välttämättä kaipaa perinteisiä jouluruokia, joita moni saa tähän vuodenaikaan nauttia ihan tarpeeksi asti.

– Suurin osa pikkujouluista pidetään asiakkaiden omissa tiloissa, vaikka omalla toimistolla. Ollaan samassa porukassa koko ilta ja pidetään hauskaa, Kananen kuvailee.

Pikkujoulutarjoiluissa satsataan nyt kylmiin paloihin ja salaattipöytiin, ja kinkku on pääosassa yhä harvemmin.

 

Remar järjestää juhlat kuin juhlat

Remarin juhlapalvelu ja ravintolat tunnetaan monipuolisesta ja laadukkaasta ruoastaan. Remar Portin ja Pilotin lisäksi hyvien makujen ystävät suosivat Lounasravintola Aikaa. Ajassa järjestetään myös paljon tilaisuuksia pikkujouluista perhejuhliin.

– Hoidamme koristelut, liinat, tarjoilun eli tarjoamme täyden juhlapalvelun. Tuomme tarjoilut paikan päälle tai ne voi hakea meiltä itse. Tarpeen mukaan järjestämme myös tilat pöytineen, tuoleineen ja vaikka esiintymislavoineen, jos ikimuistoinen ilta sellaista vaatii, Minna Kananen lupaa.

 

Juhlapalvelu Remarin yrittäjä Minna Kananen lupaa järjestää puitteet niin tarjoiluiltaan kuin tunnelmaltaan ikimuistoiselle illalle.

 

Juhlapalvelu Remar

Minna Kananen
puh. 041 313 2807, 040 570 7114
juhlapalveluremar@kolumbus.fi

Lounasravintola Aika

Inkiläntie 7, 70340 Kuopio 
ma – pe klo 10.30 – 13.30
puh. 040 076 9879
aika@remar.fi

www.remar.fi