Valikko Sulje

Teräs tottelee tekijämiehiä

Emme stressaa turhista, mutta työt hoidetaan asiallisesti ja täsmällisesti, yrittäjä Hannu Raikonen (vas.) ja teräsputkispesialisti Timo Venäläinen sanovat.

Metallitaito on keskittynyt teollisuuden teräsputkistojen hitsaukseen sekä teräsrakenteiden valmistukseen ja asennukseen. Yrityksen henkilöstöllä on useiden vuosien kokemus alan monipuolisista toimitusratkaisuista.

Metallitaito Oy:n ominta alaa ovat teollisuusputkistojen hitsaukset ja asennukset muun muassa isoissa teollisuuskohteissa. Materiaalina on kaikenlaiset teräkset, ja käytettävien putkien halkaisija voi vaihdella 15:stä 1400 millimetriin.

Teräksisiä kokonaispaketteja

Putkistot voidaan koota kokoonpanoa varten osina omassa tuotantotilassa tai rakentaa ja asentaa asiakkaan tiloissa.
– Asiakkaitamme ovat esimerkiksi prosessiteollisuuden laitokset ja kunnossapitoyritykset. Tavoitteenamme on tarjota putkistot ja teräsrakenneosaaminen kokonaispaketteina. Toiminta-alueenamme on koko Suomi, yrittäjä Hannu Raikonen esittelee.
Lisäksi Metallitaito valmistaa ja asentaa portaita, hoitotasoja, kaiteita, käsijohteita ja luiskia sekä ilmanvaihtohuoneita teollisuudelle, liike- ja asuinrakennuksiin sekä julkisen sektorin kohteisiin.
Metallitaidolla on tuotannon sisäisen laadunvalvonnan sertifikaatti, joka käsittää rakenteellisten, hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksen.
Yritys tarjoaa myös työvoimaa teollisuuden huoltoseisokkeihin ja erilaisten tuotannossa kuluvien teräskomponenttien kunnostuspalveluita.

Tutut tekijät vuosien varrelta

Metallitaidon yksi valteista on jo aiemmista työpaikoista toisilleen tutut ammattimiehet.
– Olemme kaikki vanhoja työkavereita yli kymmenen vuoden ajalta. Kun aloitimme tämän nykyisen yrityksen pari vuotta sitten, oli helppoa ottaa tuttuja, osaavia tekijöitä mukaan. Kaikilla työntekijöillämme on osaamista ja alan pitkä kokemus. Myös asiakkaat ovat pitkälti tuttuja aiemmilta työvuosilta, Raikonen kertoo.
– Yritys työllistää nyt kuusi henkilöä. Aika vilskettä tässä on ollut, ja jos toiminta kehittyy edelleen suunnitellusti, tavoitteenamme on laajentaa ja palkata töihin lisää väkeä.

Metallitaito Oy

Nikkarintie 2, 70910 Vuorela
puh. 044 275 2718
ma – pe 7 – 15.30
info@metallitaito.fi
www.metallitaito.fi