Valikko Sulje

Tervetuloa työnhaun maailmaan

Messissä ei pingoteta! Pohjois-Savon TE-toimiston asiantuntijat Riikka Korhonen (vas.), Mirja Hokkanen (edessä), Johanna Metelinen ja Maija Parviainen (oik.) ovat valmiita auttamaan työnhakuun ja työllistymiseen liittyvissä asioissa.

Olipa kyse mistä tahansa työnhakuun ja koulutuksiin liittyvästä asiasta, Pohjois-Savon TE-toimiston työnhaun maailma on valmiina auttamaan.

Kun mieltä askarruttaa mikä tahansa kysymys työnhakuusi liittyen, TE-palvelut Messin ovi on auki.
– Haluamme olla lähellä ihmistä, kuunnella ja palvella henkilökohtaisesti. Käytössä ovat asiakaspalvelupäätteet, jossa oma-asiointi sujuu, ja me asiantuntijat olemme täällä sinua auttamassa. Kauttamme saat myös yhteyden omaan asiantuntijaan ja muihin tarjoamiimme palveluihin, asiantuntija Maija Parviainen kertoo.
Asioimaan voi tulla turvallisin mielin. Niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuus on otettu huomioon suojavälineiden ja turvavälien avulla.
Kuopiossa Messi löytyy Kauppakeskus Apajasta torin alta, ja samat Messin palvelut ovat saatavilla myös Iisalmessa ja Varkaudessa.

Helpeistä apua työnhakuun

Torstaisin klo 13 – 16 Messissä järjestetään TyönhakuHelppi, jossa asiantuntijat auttavat viimeisimpien työnhakumenetelmien kanssa.
– Työnhakuhelppiin ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla paikan päälle walk in -periaatteella. Tarjoamme työnhaun asiakkaille monipuolisesti kaikki nykyaikaiset välineet sekä apua työnhakemiseen ja oma-asiointiin. Palvelua saa myös eri kielillä.
UraHelpistä puolestaan löydät avun silloin, kun oma suunta työelämässä mietityttää. Uraohjausta opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi saa tällä hetkellä etäyhteyden välityksellä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen avo.pohjois-savo@te-toimisto.fi otsikolla URAHELPPI ja lisää postiin nimesi, puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. TE-toimiston psykologi soittaa sinulle seuraavana keskiviikkona klo 13 – 15 välillä.
Mikäli olet kiinnostunut hakemaan töitä Euroopasta, Messistä saat apua myös EURES-työnhakuun.
– Opastamme kansainvälisissä rekrytointiasioissa. Työnhaun maailmassa ovi on siis konkreettisesti auki maailmalle.

Tule Messiin

Maija Parviainen kertoo, että Messi on työnhakijan ja työnantajan kohtaamisen paikka. Messissä järjestetään erilaisia rekrytointitapahtumia, toimialakahveja ja tapaamisia, missä työnantajat ja -hakijat voivat kohdata toisiaan.
Messiin on helppo tulla. Apua annetaan kaikissa työnhakuun liittyvissä kysymyksissä ja asioinnissa.
– Usein mieltä askarruttavat asiat selviävät täällä nopeasti ja tarvittaessa asiakkaan asia välitetään eteenpäin oikealle asiantuntijalle. Työelämässä tilanteet vaihtelevat ja lähes jokainen joutuu aika ajoin tarkistelemaan uraansa uusiksi. Meiltä saat siihen apua.
Parviainen korostaa, että Työnhaun maailmassa asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti, ihmisenä ihmiselle.
– Tavoitteemme on, että saat meillä käynnistäsi piirun verran enemmän kuin mitä tulit hakemaan. Haluamme yllättää sinut iloisesti!

TE-palvelut Messi

Kuopio
Kauppakeskus Apaja, E-porras
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Iisalmi
Karjalankatu 3, 74100 Iisalmi
Varkaus
Navitas
Wredenkatu 2, 78250 Varkaus