Valikko Sulje

Tietoturva torjuu verkkohyökkäyksiä

DataGroupin tietoturvapalvelut estävät yritysten tietojen luvatonta käyttöä ja varmistavat, että tietojärjestelmät toimivat luotettavasti.

– Suomen NATO-jäsenyys on lisännyt tietoturvan ja -tekniikan häirintää merkittävästi. Yleisin verkkohyökkäys on kirjautua sisään varastetulla identiteetillä eli käyttäjätunnuksilla, DataGroup Kuopion myyntijohtaja Timo Kuivalainen kertoo.

DataGroup turvaa asiakkaidensa liiketoimintaa räätälöidyillä tietoturvapaketeilla. Kartoituksessa käydään läpi kaikki tietoturvan osa-alueet eli hallinto, henkilöstö, toimitilat, laitteet, ohjelmistot, tietoliikenne ja tietoaineisto, ja annetaan parannusehdotukset.

Asiakkuuspäällikkö Joonas Katainen muistuttaa, että verkkohyökkäyksen sattuessa hyvä toimintasuunnitelma auttaa yritystä palautumaan mahdollisimman nopeasti. Perusasiat pitää yrityksissä hoitaa kuntoon:

– Käytettävät laitteet – myös matkapuhelimet– ja ohjelmistot päivitetään säännöllisesti ja käytetään virustorjuntaohjelmaa. Henkilöstöllä on selkeät tietoturvaohjeet, säännöllinen koulutus ja vain tarvittavat oikeudet tiedostoihin ja järjestelmiin. Monivaiheinen tunnistautuminen on käytössä ja salasanat ovat ajan tasalla.

DG Tietoturvakeskus valvoo yrityksen tietoturvaa kellon ympäri. Palvelu havainnoi reaaliaikaisesti järjestelmien tietoturvan tilaa ja riskejä sekä henkilötietojen käsittelyä hyökkäysten varalta. Toiminta koostuu automatiikasta, tekoälystä ja päivystävistä tietoturva-asiantuntijoista.

 

DataGroup Kuopio

Tehdaskatu 16, 70620 Kuopio
puh. 017 265 2111
ma–pe 8–16
myynti@dgk.fi
www.datagroup.fi