Valikko Sulje

TiMa tietää taloushallinnon

Talouspalvelu TiMan Jani Tikkanen auttaa mielellään niin isoja kuin pieniä yrityksiä taloushallinnon asioissa.

Talouspalvelut TiMa Oy tarjoaa yrityksille räätälöityä henkilökohtaista taloushallintopalvelua, jossa työnjako on selkeä ja yrittäjä voi keskittyä hoitamaan ydinliiketoimintaansa.

Nyt yksi yrittäjiä koskevista ajankohtaisasioista on yrittäjän eläkelain uudistus ja keskustelu siitä jatkuu eduskunnassa. Nykyaikainen ja aktiivinen taloushallintotoimisto seuraa aikaansa ja osaa huomioida toimintaympäristön muutokset asiakkaan toiminnassa.

– Laki ei käytännössä oikeastaan muutu, vaan sitä vain aloitetaan nyt noudattamaan. Siirtymä tähän ei varmaan ole jyrkkä vaan vähittäinen, yrittää Jani Tikkanen pohtii.

Yrittäjiä mietityttävät nyt myös arvonlisäveronkannan muutosesitykset joillakin toimialoilta sekä energian hinta. Kun kumppanina on asiantunteva taloushallintotoimisto, yrittäjän on helpompi pohtia muutosasioita omalta kannaltaan ja tehdä onnistuneita päätöksiä.

TiMan toimistot ovat Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Iisalmessa. TiMan asiakkaina on erilaisia yhtiöitä ja yhdistyksiä ympäri Suomea.

Opastusta aloittaville yrittäjille

TiMa tekee myös tiivistä yhteistyötä Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen kanssa toimintaansa aloittavien yrittäjien ohjauksessa ja on mielellään mukana neuvonantajana yrityksen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Kuopion seudun Uusyrityskeskus antaa vuosittain perustamisneuvontaa noin 500 yrittäjyydestä kiinnostuneelle ja 250 alkavalle yrittäjälle.

– Laaja yhteistyöverkostomme, kuten tili- ja taloushallintotoimistot, markkinointitoimistot sekä laki- ja koulutuspalveluyritykset tarjoavat sitten erikoisosaamista kunkin yrityksen tarpeisiin, Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen esittelee. Tällä hetkellä yrityksiä perustetaan erityisesti palvelualoille, hoiva-alalle ja verkkokauppatoimintaan. Olipa ala mikä tahansa, hyvä taloushallintotoimisto kumppanina on yritykselle tärkeä voimavara.

Yksi yrityksen tärkeistä kumppaneista heti alusta lähtien on hyvä taloushallintotoimisto, Uusyrityskeskuksen Tarja Pöyhönen sanoo.

Talouspalvelut TiMa Oy

Siilinjärvi, Kuopio, Iisalmi
puh. 010 239 7370
ma – pe 8 – 16
toimisto@tima.fi
www.tima.fi