Valikko Sulje

Toivelahjat pukinkonttiin Carlsonilta

Iittalan laatua ja tyyliä pukinkonttiin

Lahja-asiat ovat jälleen ajankohtaisia. Tavaratalo Carlson on tehnyt lahjojen hankinnan helpoksi ja stressittömäksi. Huikeasta valikoimasta löytyvät juuri sopivat lahjat kaikille joulupukille kirjoittaneille.

Uudistuneen Carlsonin kaikki tuoteperheet löytyvät nyt saman katon alta torin laidan paraatipaikalta. Lahjaostoksille on helppo tulla ja todella monipuolisista valikoimista jokainen löytää sopivat tuotteet.

– Carlson on todellakin täyden palvelun lahjatalo. Olivatpa kyseessä kodin tuotteet, urheilu, muoti, kodinkoneet tai vaikka erävarusteet, valikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Carlson tunnetaan perinteisesti lahjatalona, josta löytyy kaikki tarvittava, tuotepäällikkö Saara Suvanto kertoo ja paljastaa millaiset lahjat ovat nyt suosituimpia.

– Laadukas, kestävä ja käytännöllinen lahja on aina mieluinen. Esimerkiksi laadukas paistinpannu, veitsisarja tai keittiön pienkone ilahduttaa varmasti, samoin myös ulkoilutarvikkeet. Ja tietenkin Carlsonin lahjakortti on aina varma valinta, Suvanto listaa lahjavinkit niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Fiskarsin veitsi on kestävä lahja.

Luontoliikkujalle laadukas kuksa on erinomainen lahjavinkki.

Laadukkaat keittiötarvikkeet ilahduttavat aina.

Huippulaatua pehmeään pakettiin Carlsonin vapaa-ajan osastolta.

Tavaratalo Carlson

Haapaniemenkatu 22
70110 Kuopio
ma – pe 9 -19, la 10 – 17
19.11. – 17.12. su 12 – 16
puh. 020 742 7040
carlson.fi