Valikko Sulje

Tunnelmaa takkatulella

Hyödynnä mahtava rahoitustarjous: voit saada takkahuoneen rahoituksen jopa 12 kuukauden ajaksi ilman korkoa!

Syystuulten puhaltaessa ja talven tehdessä tuloaan – lämpöä, tunnelmaa ja kodikkuutta kotiin luo aito takkatuli.

Elävän tulen lämmössä vietetään paitsi tunnelmallisia iltoja, myös kokkaillaan kiireettömästi pidempiä kypsytysaikoja vaativia ruokia. Takka tai uuni on omiaan lihojen kypsentämiseen ja hauduttamiseen sekä laatikkoruokien valmistukseen, puuhellan liedellä porisevat maukkaat keitot.

Laadukkaat tulisijat ja uunit ovat paitsi keskeinen osa tyylikästä sisustusta, myös luonnollinen tapa leikata sähkölaskua.

Rosetta-puuhella sarjaan kuuluva punainen ihanuus löytyy suoraan myymälästämme! Sopivan kokonsa puolesta Rosetta hella sopii moneen paikkaan ja on erityisen suosittu kesäasunnoissa. Tulipesässä on iso lasiluukku, josta tuli tuo paljon lämpöä ja tunnelmaa. Luukut, kansi ja tulipesä ovat valurautaa.

Lämpöä kotiin Kolmisopesta

Kuopion Uunista ja Kaakeli Kolmisopessa on takkojen, uunien ja kamiinoiden erikoisliike. Laajoista valikoimista löytyvät muun muassa huippulaadukkaat Nordpeisin, Nunnauunin ja Conturan takat.

Kuopion Uuni ja Kaakeli tarjoaa nyt mahtavan rahoitustarjouksen: voit saada takkahuoneen rahoituksen jopa 12 kuukauden ajaksi ilman korkoa!

Näin voit tuoda lämmön kotiisi helposti ja vaivattomasti, rahoitustarjouksen hyödyntämällä lähtee tulisija jo tämän syksyn toimitukseen. Tämän rahoitustarjouksen voi hyödyntää myös sisustustuotteisiin.

Kodin lämmön asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan oikean takan tai uunin juuri sinun kotiisi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kuopion Uunin ja Kaakelin takkanäyttelyyn paikan päälle!

Myymälän takkanäyttelyssä pääset testaamaan tulisijoja myös käytössä.

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 336 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
uunijakaakeli.com