Valikko Sulje

Tunnelmaa takkatulella

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan elävän tulen takkanäyttelyyn paikan päälle!

Elävän tulen lämmössä vietetään paitsi tunnelmallisia iltoja myös kokkaillaan kiireettömästi pidempiä kypsytysaikoja vaativia ruokia.

Takka tai uuni on omiaan lihojen kypsentämiseen ja hauduttamiseen sekä laatikkoruokien valmistukseen. Puuhellan liedellä porisevat maukkaat keitot. Laadukkaat tulisijat ja uunit ovat paitsi keskeinen osa tyylikästä sisustusta, myös luonnollinen tapa leikata sähkölaskua.

Takkojen ja tulisijojen erikoisliike

Kuopion Uuni ja Kaakeli Kolmisopessa on takkojen, uunien ja kamiinoiden erikoisliike. Laajoista valikoimista löytyvät muun muassa huippulaadukkaat Nordpeisin, Nunnauunin ja Conturan takat. Liike tarjoaa nyt mahtavan rahoitustarjouksen: voit saada takkahuoneen rahoituksen jopa 12 kuukauden ajaksi ilman korkoa! Tämän rahoitustarjouksen voi hyödyntää myös sisustustuotteisiin.

Kaikki saman katon alta

Kuopion Uunissa ja Kaakelissa asioiminen on helppoa, sillä saman katon alta löytyvät myös tapetit, maalit, lattiapäällysteet ja keraamiset laatat kuin kylpyhuonekalusteetkin. Omaa silmää parhaiten miellyttävät valinnat löytyvät parhaiten paikan päällä mallistoihin tutustumalla sekä ammattitaitoisten myyjien avustuksella.

Rosetta-puuhella sarjaan kuuluva punainen ihanuus löytyy suoraan myymälästämme! Sopivan kokonsa puolesta Rosetta hella sopii moneen paikkaan ja on erityisen suosittu kesäasunnoissa. Tulipesässä on iso lasiluukku, josta tuli tuo paljon lämpöä ja tunnelmaa. Luukut, kansi ja tulipesä ovat valurautaa.

Lämpöä kotiin Kolmisopesta

Kuopion Uunista ja Kaakeli Kolmisopessa on takkojen, uunien ja kamiinoiden erikoisliike. Laajoista valikoimista löytyvät muun muassa huippulaadukkaat Nordpeisin, Nunnauunin ja Conturan takat.

Kuopion Uuni ja Kaakeli tarjoaa nyt mahtavan rahoitustarjouksen: voit saada takkahuoneen rahoituksen jopa 12 kuukauden ajaksi ilman korkoa!

Näin voit tuoda lämmön kotiisi helposti ja vaivattomasti, rahoitustarjouksen hyödyntämällä lähtee tulisija jo tämän syksyn toimitukseen. Tämän rahoitustarjouksen voi hyödyntää myös sisustustuotteisiin.

Kodin lämmön asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan oikean takan tai uunin juuri sinun kotiisi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kuopion Uunin ja Kaakelin takkanäyttelyyn paikan päälle!

Suuri laattavalikoima saa kiitosta asiakkailtaan ja oma maahantuonti takaa järkevän hinnoittelun. Italialaiset Gardenia Orchidea Giola -sarjan tapettimaiset laatat ovat tyylikkäitä ja kestäviä, sisustusmyyjä Sari Hiltunen näyttää.

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 336 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
uunijakaakeli.com