Valikko Sulje

Työhyvinvointia hieronnalla

Janne Juvosella on osaavien ja vahvojen sormien lisäksi käytössään modernit työkalut. Paavo Raatikainen peukuttaa, shockwave- eli paineaaltolaitteen teho käden lihaksille on juuri sopiva.

Kuopiolainen H. Raatikainen Oy tarjoaa koko henkilökunnalleen mahdollisuuden parantaa ja ylläpitää työhyvinvointia hieronnan avulla. Toimintamalli perustuu toimitusjohtaja Paavo Raatikaisen omiin kokemuksiin.
– Vaikka toimialallamme kiinteistönhoidossa ja maanrakennuksessa ergonomia huomioidaan, on pitkää istumista ja hankalia työasentoja yhä. Suositusten kautta päädyin Janne Juvosen hierontapalveluiden pariin. Osaava hieronta osoittautui tehokkaaksi täsmäaseeksi työhyvinvoinnin edistämisessä.
– Huomattava osa porukasta tukee työtehoaan Jannen ammattitaidon avulla. Meitä on kymmenen hengen tiimi ja panostus hierontaan maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Sairaspoissaolot vähenevät, koneita ei seiso turhan panttina ja terveenä on mukava työskennellä, Raatikainen tiivistää.

Vähennyskelpoisia tehotunteja

Sijoitus hierontaan on varmasti kustannustehokas. Yritys voi vähentää verotuksessa koko henkilöstöä koskevan hierontaedun kustannukset, kunhan etu on tavanomainen ja kohtuullinen. Hieroja osaa myös tarvittaessa ohjata muun terveydenhuollon pariin.
– Moni pitkittyessään paheneva vaiva tulee huomattua ajoissa, koulutettu hieroja Janne Juvonen kertoo ja iloitsee yhä useamman yrityksen panostuksesta työhyvinvointiin.

Hieronta KorjaaJanne
Vuorikatu 34 A 4
puh. 044 981 8108
ajanvaraus verkossa:
www.hierontakorjaajanne.fi