Valikko Sulje

Tyylikkäät asut työhön ja arkeen Piattacolta

Myös työpukeutuminen voi olla värikästä, Piatta Miettinen kertoo.

Muodikkaiden juhla-asujen lisäksi myös tyylikkäät työasut löytyvät Piattacósta Kuopion Kauppakadulla. Yksilöllisen muodin ja pukeutumisen erikoisliike palvelee aivan kaupungin ydinkeskustassa, vilkkaan kävelykadun varrella.

Työpukeutuminen on viime aikoina muuttunut, nyt myös työpaikalla voi pukeutua huomattavasti rennommin. Joustavat ja väljät vaatteet tuntuvat mukavalta myös työvaatteina eikä muodikasta värimaailmaa tarvitse unohtaa.

Yksilöllisyyttä yhdistelemällä

Perinteinen jakkupuku on edelleen suosittu, mutta aikaisempaa rennommalla twistillä. Esimerkiksi käytössä voi olla myös värillisiä jakkuja yhdistettynä tummaan housuun, jos ei halua isona pintana väriä. Myös farkut tai puuvillahousut toimivat hyvin jakkujen kanssa. Klassiset kauluspaidat tekevät nekin uutta tuloaan, yrittäjä Piatta Miettinen vinkkaa työpukeutumisen trendeistä tänä syksynä ja tulevalla talvikaudella.

– Mekoissa on paljon neulosta ja samettia. Viskoosimekot toimivat talvella myös yhdistettynä paksumpiin sukkahousuihin ja neuleisiin. Väreissä pinnalla ovat nyt viininpunainen ja puhdas punainen, turkoosi sekä vihreä ja harmaan eri sävyt. Myös sinisen eri sävyt ovat nyt pinnalla, Miettinen kertoo ja muistuttaa että työmatkalle löytyy hyvä valikoima myös lämpimiä takkeja.

Tyylikäs, lämmin takki pukee vaikka työmatkoilla.

Monipuolinen valikoima

– Muutenkin valikoimamme on todella monipuolinen niin täällä Kauppakadun myymälässä kuin myös koko ajan suositummassa verkkokaupassammekin. Laukut, korut, kengät, hatut ja aurinkolasit sekä huivit ovat nekin osa tyylikästä pukeutumista, jalkineita unohtamatta. Kun pukeutumisen kokonaisuus tukee oman työroolin kokonaisilmettä työntekijän oman persoonan kautta, ollaan tyylikkään työpukeutumisen perusasioiden äärellä. Siksi panostammekin nimenomaan laajaan, laadukkaaseen valikoimaan ja ennen kaikkea asiantuntevaan palveluun, Piatta Miettinen vinkkaa.

Tervetuloa Piattacoon Kauppakadulle!

Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi