Valikko Sulje

Uuden ajan Isännöintitoimisto

Luonnossa liikkuminen ja yhteisöllisyys ovat Iljan Isännöintikeskukselle tärkeitä asioita. Myös asiakkaista halutaan pitää hyvää huolta. Huolehdimme kalleimmasta omaisuudestasi – ja myös vapaa-ajastasi, Ilja (vas.), Hilkka, Sami, Pekka, Eeva ja Sirpa muistuttavat.

Iljan Isännöintikeskukselle asiakas on aina etusijalla. Kalleimmasta omaisuudestasi huolehditaan ammattitaidolla, ihmisläheisesti ja asiakaslähtöisesti.

Yhteisöllisyys, perhekeskeisyys, asiakaslähtöisyys ja ekologisuus ovat Iljan Isännöintikeskukselle tärkeitä arvoja. Juuri vahvoihin arvoihin pohjautuu isännöinti- ja kirjanpitopalveluja tarjoavan yrityksen kaikki tekeminen.
– Isännöimme luotettavasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti sekä haluamme olla rakentamassa alalle uudenlaista, helposti lähestyttävää ja modernia palvelukulttuuria, toimitusjohtaja Ilja Knuutinen kertoo.

Helposti lähestyttävää ja luotettavaa

Tämä syntyy yhdistelmällä kasvokkain tapahtuvaa, positiivista ja aidosti kuuntelevaa vuorovaikutusta sekä moderneja sähköisiä palveluja.
– Asiakkaamme edustavat eri ikäryhmiä ja ammattialoja, mutta yhteistä heille on arjen kiireet, perhe ja työt. Arkeen kaivataan luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä, jonka apuun voi luottaa. Meille voikin soittaa ja olla yhteyksissä missä asiassa tahansa. Arvostamme asiakasta ja etsimme mahdollisiin ongelmiin ratkaisuja, emme lisää ongelmia.

Sähköisyys on ekologisuutta ja helppoutta

Toisaalta sähköiset palvelut mahdollistavat sen, että kaikki palvelut aina yhtiökokousta myöten voidaan tuoda asiakkaan kotisohvalle asti. Toimivat etäyhteydet ovat korostuneet korona-aikana, mutta Knuutinen kertoo, että ne ovat tulleet jäädäkseen.
– Pyrimme toiminnallamme ekologisuuteen ja tehokkuuteen. Tähtäämme paperinkulutuksen ja turhan matkustelun vähentämiseen. Äänestäminen on mahdollista sähköisesti, samoin kaikki asiakirjat ja pöytäkirjat ovat tallessa ja helposti saatavilla sähköisessä muodossa. Ekologisuus on myös tuloksellisuutta. Asiakas säästää aikaa ja vaivaa ja kynnys osallistua vaikkapa yhtiökokoukseen pienenee, kun sen voi hoitaa kotoa käsin.

Näköpiirissä kasvua

Asiakkaiden palautteen perusteella Iljan Isännöintikeskuksen teesit tuntuvat toimivan. Vuonna 2019 perustettu yritys on otettu ilolla vastaan ja yrityksen kasvu on lähtenyt hyvin käyntiin. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan parhaillaan. Tällä hetkellä Kuopion ja Iisalmen alueilla toimiva isännöintitoimisto on laajentumassa myös Kuusamoon.
– Kotien lisäksi huolehdimme myös vapaa-ajasta. Luonto, perheet, yhdessäolo ja yhteisöllisyys ovat meille tärkeitä asioita. Haluammekin tarjota asiakkaillemme avointa, ihmisläheistä palvelua, Knuutinen päättää. 

” Haluamme rakentaa alalle helposti lähestyttävää ja modernia palvelukulttuuria”

Iljan Isännöintikeskus Oy

Puijonkatu 27, 70110 Kuopio
Ilja Knuutinen puh. 045 231 7151
Kauppakatu 11, 74100 Iisalmi
Pekka Ryhänen puh. 040 760 2522
ma – pe klo 9 – 15
info@iljanisannointikeskus.fi
www.iljanisannointikeskus.fi
Myös Facebookissa ja instagramissa