Valikko Sulje

Valmiina hommiin!

Duunintekijät valmiina kesään ja töihin. Kun kauppias Rauno Pasanen tarvitsee lisäkäsiä töihin K-Supermarket Leppävirtaan, järjestävät Topi (edessä vas.) ja Niina (edessä oik.) tekijät ripeästi paikalle.

Duunintekijät on valmiina, kun töihin tarvitaan osaava tekijä nopealla aikataululla. Tällä hetkellä yrityksen palkkalistoilla on 65 – 70 huipputyyppiä, joten joukkoon mahtuu monen alan osaajaa.

Topi Nivamo kertoo, että eniten työntekijöitä tarvitaan kaupan alalla ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.
– Välitämme työntekijöitä Pohjois-Savon alueella pääasiassa päivittäistavarakauppoihin, mutta myös leipomoihin ja muihin yrityksiin, joissa on tarvetta tilapäiselle työvoimalle ja sesonkityöntekijöille.

Monenlaisia henkilöstöratkaisuja

Yritysten on usein vaikea ennustaa, paljonko tekijöitä tarvitaan viikon tai parin viikon päästä.
– Vastaamme asiakasyritysten muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Soitto meille, ja tekijä löytyy tarvittaessa hyvinkin nopeasti.
Tilapäisen työvoiman lisäksi Duunintekijät avustaa myös pitempiaikaisissa rekrytointitarpeissa.
– Meillä on paljon palvelualan osaajia, joten autamme mielellämme myös silloin, kun yrityksesi etsii osaajaa vakituiseen ja tai pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hyville tyypeille riittää töitä

Nivamolla itsellään on yli 20 vuoden kokemus kaupan alalta, joten hän tietää, mitä työntekijältä vaaditaan. Hyville tyypeille riittää töitä.
– Etsimme uusia huipputyyppejä töihin jatkuvasti. Erityisesti opiskelijoilla on hieno mahdollisuus päästä kiinni työelämään ja työskennellä joustavasti opintojen yhteydessä.

Duunintekijät Oy
Topi Nivamo puh. 044 557 1458
toivo.nivamo@duunintekijat.fi
www.duunintekijat.fi