Valikko Sulje

Varastotilaa monipuolisesti

Varastokisällillä varastointi tapahtuu turvallisesti ja lastaus onnistuu avarissa tiloissa vaivattomasti, Veijo Puustinen lupaa.

Viime vuoden aikana Varastokisälli on saanut Kisällinkadulle uutta varastotilaa. Käytössä on nyt reippaasti yli 1 500 neliömetriä lämmintä varastotilaa. Myös pihavarastointimahdollisuus löytyy niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin, yrittäjä Veijo Puustinen kertoo.

– Tarjolla on monipuolisesti esimerkiksi huonekalujen ja muun koti-irtaimiston tai kausi- ja harrastustavaroiden varastointimahdollisuutta, varastoja on monen kokoisia. Hallivarastot ovat 1,0 - 36 neliön umpivarastoja, korkeutta niissä on kolmisen metriä. Lastaus tapahtuu katoksessa tai lämpimissä sisätiloissa. Meillä on myös moduulivarastoja, joihin mennään suoraan ulkoa. Yritysten toimistokalusteille, arkistoille ja myyntituotteille löytyvät itse kullekin sopivat tilat.

Asiakkaillemme kuuluu myös tilavan muuttoperäkärryn käyttö ilman eri maksua.

Turvallista varastointia

Varastokisällin tiloissa tavaroiden varastointi on turvallista. Ympärivuorokautinen videovalvonta ja ajan tasalla olevat kulunvalvonta- sekä hälytysjärjestelmät ovat osa turvajärjestelmää.  Pihavarastoinnissa veneiden ja asuntovaunujen kaltaiset arvotavarat ovat nekin myös valvonnan alla.

Itsepalveluvarastot ovat varastoasiakkaille avoinna kello 5 - 23. Varastoinnin lisäksi on tarjolla myös kuljetusta ja lastausta helpottavia lisäpalveluita.

- Varastointipalveluun kuuluu muuttoperäkärry ilman lisämaksua, samoin varaston riippulukko kuuluu asiakaslahjana samaan hintaan. Vuokraamme myös muuttolaatikoita, nokkakärryjä ja siirtovaunuja. Kun tarvetta varastointiin ilmenee, autan mielelläni sopivan tilan valinnassa, Veijo Puustinen kertoo.

Varastokisälli Oy

Kisällinkatu 570780 Kuopiopuh. 040 515 4021posti@varastokisalli.fiwww.varastokisalli.fi