Valikko Sulje

Värillä iloa elämään

Valmiina kevääseen! Ullalla (vas.) ja Riikalla (oik.) on yllään Gestuzin vihreä paita ja mekko, Sannalla Second Femalen kukkamekko.

Tänä keväänä pukeutumisessa saa leikitellä rohkeasti väreillä. Tarjolla on nimittäin monenlaista, rohkeaakin väriä.
– Sävyt ovat kirkkaita ja vahvoja. Mutta jos kirkkaat värit eivät ole oma juttu, löytyy mallistoista paljon myös neutraaleja suosikkivärejä, Riikka ja Ulla Pitkänen kertovat.
Aku & Adan monipuolisista valikoimista löytyy vaatteita laidasta laitaan, monen ikäisille laatu- ja muotitietoisille asiakkaille.
– Emme ole niin sanottu nuorisomuotikauppa, vaan meiltä löytyy vaatteita ihan kaiken ikäisille, muodin viimeisimmistä trendeistä ajattoman tyylin ystäville.

Helposti ostoksille

Ostoksille Matkuksen Juustoporttiin on helppo tulla, ympäriltä löytyy ilmaista parkkitilaa yllin kyllin ja autolla pääsee ihan oven viereen. Liikenneasema sijaitsee keskeisellä paikalla, joten tulitpa pohjoisesta tai etelästä, Juustoportti on aivan matkasi varrella.
– Tervetuloa tutustumaan kevään uutuuksiin joko paikan päälle tai verkkokauppaamme www.akuada.fi, jonne olemme koonneet sesongin maukkaimmat herkkupalat.

Aku & Ada

Juustoportti Kuopio
Naulakatu 2, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16, su 12 – 16
puh. 040 060 9504
info@akuada.fi
www.akuada.fi