Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vegaaninen ja gluteeniton brownie

Reseptit

Noin. 10 annosta

240g tummaa suklaata (vegaaninen)
50 g öljyä
2 ½ dl sokeria
2,5 dl kaurajuomaa (gluteeniton)
1,5 dl maissijauhoa
2 dl riisijauho
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 ¼ tl leivinjauhetta
2 g suolaa

Pintaan
2,5 dl kauravispi (gluteeniton)
1 appelsiini, kuoriraaste ja 2 rkl mehua
Sulata suklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa.
Lisää sulan suklaan joukkoon loput ainekset. Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 25 x 18 cm).
Paista 175 asteessa 30 min.
Kun brownie on jäähtynyt ja olet leikannut sen annospaloiksi, kostuta paloja hieman tuoreen appelsiinin mehulla. Vatkaa kauravispi ja raasta sinne appelsiinin kuorta mausteeksi. Pursottele vispiä brownie-palojen päälle. Nauti!

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.