Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vegaaniset napostelupopparit paokin tyyliin

Reseptit

Nämä sopivat lapsille ja aikuisille!

2 litraa valmista, suolattua popkornia

Mausteista karamellikastiketta eli:
1 dl Plantin kauravispiä
0,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
1,5 tl kuivattua inkivääriä
¼ tl jauhettua mustapippuria

Valmista popparit mikrossa tai kattilassa.
Keitä kinuski. Keitä miedolla lämmöllä Plantin kauravispiä ja sokeria noin 20 minuuttia. Kun seos alkaa olla sakeaa, lisää loput mausteet.
Levitä uunipellille leivinpaperi. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.
Kaada karamellikastike popkornin sekaan. Sekoita lusikalla hyvin, jotta karamellikastike levittyy mahdollisimman tasaisesti. Levitä popparit leivinpaperille.
Paista esilämmitetyn uunin keskitasolla tunnin ajan. Sekoita aina 15 minuutin välein.
Anna popkornien vähän jäähtyä ja kovettua ja laita ne sitten tarjolle. Ilmankosteus muuttaa popkornit pehmeiksi, joten säilytä ne mahdollisimman ilmatiiviisti huoneenlämmössä. Karamellipopkornit säilyvät useammasta päivästä pariin viikkoon rapeina näin säilytettynä, mutta suositeltavaa on tarjoilla ne mahdollisimman pian valmistamisen jälkeen.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.