Valikko Sulje

Yhteistyötä ja kumppanuutta

Yhdessä palveluksessanne! Ylärivissä Mainospalvelu Laitisen tiimiläisiä: Mikko Soini (vas.), Elli Manninen, Tarja Paakkonen, Mika Reinikka, Jenni Pakka, Minna Hönninen ja Emppu Laitinen sekä alarivissä Monikanavapalveluiden poppoota: Christina Aroja (vas.), Aino-Maria Savolainen, Pyry Ahonen, Olavi Rytkönen ja Tuija Vartiainen.

Aallokko on kuohunut ympärillä ja vesi on tuntunut suolaiselta, mutta yhdessä olemme olleet vahvempia ohittamaan karikot sekä oppineet pitämään päät pinnalla. Tiimihenkemme on tiivistynyt ja toimintamme on vahvistunut. 15-vuotisjuhlavuotemme meni koronan kourissa eikä juhlia tullut seuraavana vuonnakaan, kun jälleen kerran uutiset ympärillä synkkenivät. Ensimmäisen korona-aallon saapuessa aloimme ideoida uutta. Näin liiketoimintamme on hyrissyt tasaisella moottorilla kohti uusia aaltoja.

Tarinamme alkoi vuonna 2005 Savon XPress -lehdestä. Nyt kahden yrityksen ammattilaiset tekevät yhdessä monikanavaista markkinointiviestintää. Kahden itsenäisen perheyhtiön yhteistyö mahdollistaa molempien yritysten asiakkaiden entistä paremman ja laajemman palvelun. Yhteistyön ja kumppanuuden myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Meitä on nyt yli 20 hengen tiimi moniosaajia, jotka suunnittelevat, toteuttavat ja toimittavat modernia markkinointiviestintää kaikkialle Suomeen. Toteutimme paljon puhutun yrittäjien ja yritysten välisen yhteistyön käytännössä. Vuosia jatkunut kumppanuus yhdistettiin nyt yhteiseksi voimavaraksi, kahden yrityksen tasaveroiseksi toiminnaksi.

Yrittäjinä panostamme samoihin arvoihin. Rehellisyys, yritteliäisyys ja pitkäjännitteisyys yhdistettynä ripeyteen sekä ketteryyteen luovat puitteet entistä paremmalle asiakaspalvelulle. Tiimimme joustavuus, osaaminen ja määrätietoisuus luovat edellytykset onnistumiselle ja loistavalle lopputulokselle. Tuija Vartiainen Yrittäjä Monikanavapalvelut