Valikko Sulje

Yhteys savolaiseen työelämään

Väännetään porukalla henkilöstöasiat kuntoon, Teemu Soininen, Mika Juntunen ja Ilari Murtomäki suunnittelevat.

Liian usein työ odottaa tekijäänsä ja osaava tekijä ei löydä sopivaa työtä. Kuopiolainen Rekry Group on helmikuusta alkaen oikonut mutkia työn ja tekijöiden välillä.

Mika Juntunen ja Teemu Soininen perustivat helmikuun alussa Kuopioon henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin sekä rekrymarkkinointiin keskittyvän Rekry Group Oy:n. Yksi ensimmäisistä asiakkaista on ollut Pohjois-Savon alueella operoiva Rakennuspalvelu Murtomäki.

– Rakennusalalla työvoiman tarve syntyy ajoittain nopeastikin. Äskettäin tuli tarve pikaisesti kolmelle rakennusalan ammattilaiselle. Perjantaina soitin Rekry Groupin Teemulle ja maanantaina oli tarvittavat osaajat työmaalla, Ilari Murtomäki kertoo yhteistyön tehokkaista alkuvaiheista.

– Työvoiman tarve yrityksessäni on aina projektikohtainen, sillä vakituista väkeä olen vain minä itse. Sitten kun urakka on valmis, katsotaan tilannetta uudestaan. Jos minulla ei jatkotöitä ole tarjolla, niitä etsitään Rekry Groupin kautta.

Rekrytoinnissa riskit jaetaan

Projektikohtaisuus ja kausiluontoisuus tuovat suuria haasteita niin yrityksille kuin työntekijöillekin. Näihin haasteisiin Rekry Group tarjoaa pätevän toimintamallin, mutta osaamista löytyy myös vakituisia työntekijöitä etsittäessä.

– Tulemme erikoistumaan henkilöstövuokrauksen lisäksi myös rekrytointeihin. Luotamme osaamiseemme, joten rekrypalvelullamme on riskihinnoittelu. Laskutamme palvelustamme perusosan rekrytoinnin aikana, mutta loppuosa tulee maksuun vasta työntekijän koeajan päätyttyä työsuhteen jatkuessa.

– Meillä on vankka markkinointikokemus ja laajat verkostot Kuopion alueen yritysmaailmassa. Nämä yhdistettynä ihmistuntemukseen ja savolaiseen supliikkiin auttavat löytämään juuri sopivat tekijät avoinna oleviin tehtäviin. Sama pätee myös toisin päin, autamme vapaana olevia osaajia löytämään sopivaa työtä, Mika ja Teemu linjaavat.

Rekry Group Oy

Kasarmikatu 16 B 3, 70110 Kuopio
Mika puh. 050 563 6660
Teemu puh. 050 572 1312
toimisto@rekrygroup.fi
rekrygroup.fi

Rakennuspalvelu Murtomäki

Panninniementie 14, 71800 Siilinjärvi
044 288 3359
info@rakennuspalvelumurtomaki.fi
rakennuspalvelumurtomaki.fi