Valikko Sulje

Ykkösherkusta joulupöydän parhaat antimet

Nyt joulupöytään on tarjolla monenlaista maittavaa, herkullisia uutuuksia ja tuttuja suosikkeja, Elisa Nurmi vinkkaa.

Jouluna laitetaan parasta pöytään. Tuttujen suosikkien lisäksi on kiva kokeilla uusiakin makuja.

Olipa tavoitteena oma jouluinen juhlapöytä tai vaikka maittava lahja, asiantuntevasta erikoisliikkeestä löytyvät laadukkaat tuotteet lähituottajilta ja eri puolilta maailmaa. Juustojen, lihatuotteiden, hillojen, mehujen ja muiden herkkujen valikoima on juuri nyt laajimmillaan. Kaupungin monipuolisin valikoima juustoja ja muita herkkuja löytyy Kauppahallin Ykkösherkusta.

– Piian Herkut -glögit, Karpalo-rosmariinijuoma, Hillakastike, Kuusenkerkkä- ja karpalosiirapit, Omena-vadelma Tonttunalle ja 3 hyytelön lahjalajitelma. Heinäsaaren tilan Saimaan Talvitähti joulusinappi sekä uutuus pihlajanmarja-konjakkihyytelö. Joulun uutuusjuustot brittiläiset Vintage cheddarit, punainen luomu sydän ja tähti, sekä pienempi musta sydän sekä italialaiset pienet hillokkeet.

Herkkuhankinnoille kiireettä

Elisa Nurmi on kokenut jouluherkkujen asiantuntija. Joulumielisellä asiakaspalvelijalla on joulustressiä helposti vähentävä toimintaohje, mikä joulukuun alussa helposti unohtuu.

– Herkkuhankintoja on hyvä tehdä kiireettä ja ajan kanssa jo vaikka alkukuusta, koskapa esimerkiksi aatonaattona jäljellä on mitä on. Valikoimat ovat parhaimmillaan jo aiemmin ja kauppa käy vilkkaasti. Ei haittaa vaikka ostoksilla kävisikin hyvissä ajoin. Vaikkapa joulun juustopöydän voi suunnitella turvallisesti hyvissä ajoin, juustot ovat hyvin säilyvää tavaraa.

Metsuri on laktoositon punahomejuusto Herkkujuustolalta. Tämä mäntyviilulla tuettu pikkukiekko sopii sellaisenaan juustotarjottimelle, mutta siitä saa uunissa sulatettuna ihanan juustofonduekupin!Kuvassa myös Heinäsaaren tilan Saimaan Talvitähti glögi sekä joulu-uutuus karpalo-calvadoshyytelö sekä Piian Herkut Tyrniglögi, Tonttunalle hillot sekä 3 marjahyytelön lahjalajitelma.

Uutuusmakuja ja tuttuja suosikkeja

Moni haluaa ehdottomasti joulupöytään tietyt suosikkinsa. Uusiakin suosikkeja varmasti syntyy, nimittäin tälle joulusesongille Ykkösherkkuun on tullut runsaasti herkullisia uutuustuotteita.

– Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja kuulemaan parhaat vinkit minkä seuraksi mitäkin herkkua voisi parhaiten suositella, Elisa toivottaa ja muistuttaa että monipuolisen erikoisliikkeen saama, Suomen Juustoseuran myöntämä Juustoseura suosittelee -suosituskilpi osaltaan velvoittaa pitämään riman korkealla.

– Ja tietenkin erittäin helppo ja maistuva lahjavinkki on Ykkösherkun lahjakortti, se ilahduttaa varmasti. Eikä unohdeta niitä joulun maistuvimpia kalatuotteita, joita on saatavilla Kuopion torillakin 23.12. Ykkösherkun omasta myyntiautosta, Elisa huikkaa ja siirtyy tonttulakki päässä jouluisen asiakaspalvelun pariin.

Tämän joulun uutuuksia: Piian Herkut Vadelma-lakritsijuoma, Hillasiirappi ja 3 sinapin lahjalajitelma, hitiksi noussut kotimainen luomu Ruusunterälehtihillo Vampulasta, Heinäsaaren Saimaan talvitähti glögi sekä uutuushyytelöt Karpalo-calvados ja Pihlajanmarja-konjakki. Kuvassa myös pienet uutuusjuustot brittiläiset Vintage-cheddarit tähti ja sydän, hollantilainen nuori chiligouda sekä italialainen jälkkärijuusto päärynäpecorino.

 

Ykkösherkku

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – to 9.30 – 17, pe 9.30 – 18, la 9 – 16
kauppahalli@ykkosherkku.fi
www.ykkosherkku.fi
Katso joulunajan poikkeusaukioloajat verkkosivuiltamme