Valikko Sulje

Yksilöinä olemme yhtä

Monikanavainen ja palveleva joukko: Pyry (vas. takarivi), Tarja, Emppu, Tuija, Mika, Elli, Aino-Maria, Olavi, Mikko, Minna, Jenni ja Christina (alhaalla).

Suomi voitti jo neljännen kerran jääkiekon maailmanmestaruuden. Aiemmin tänä vuonna tuli kultaa myös olympiakisoista.
Muistan loputtoman pitkät vuosikymmenet, jolloin tällaisesta menestyksestä ei osannut edes uneksia. Tuolloinkin Suomella oli liuta kansainvälisen tason pelaajia, mutta mitaleita ei vain kilissyt.
Mikä ero on tuon ajan maajoukkueilla ja nykyporukalla? Miksi silloin ei tullut menestystä, mutta nyt sitä tulee? Ero tuskin on ainakaan siinä, että persoonien määrä olisi muuttunut. Ennen oli Möllin piruetit, Leuka-Mononen ja Timo Nummelinin viulukonsertot, mutta ovatko Mörkö-Marko ja viiksi-Björninen yhtään sen kasvottomampia pelimanneja? Ero ei taida olla persoonissa, vaan mitä nämä jäiden talentit yhdessä tekevät ja millä tavalla.
Yllä olevassa kuvassa on joukko ihan muuta porukkaa kuin olympiavoittajia tai maailmanmestareita, sillä ryhmäkuvaan on asettunut joukko erilaisia persoonia omine vahvuuksineen.
He ovat sanan, kuvan, markkinointiviestinnän ja mainonnan osaajia, joista kenenkään työpanos ei pääse täysin oikeuksiinsa ilman kytköstä jonkun muun tekemisiin. Joskus tarvitaan kaikkien osallistumista, jotta suuri projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.
Monikanavapalveluiden tiimi Kuopiossa ja Jyväskylässä ei ole persoonaton organisaatio. Kaikella tekemisellä on kasvot ja eri osa-alueilla on omat osaajansa. Kukin vastaa omasta tontistaan, mutta tukee samalla muita ja puhaltaa yhdessä samaan erikoisosaamisen ja asiakaspalvelun hiileen.
Erilaisten osaajien ja yksilöiden summa on hyvällä yhteispelillä enemmän kuin pelkkä yhteenlaskettu summa. Tämä takaa, että Monikanavapalvelut on aidosti nimensä veroinen, monikanavainen ja palveleva viestintä- ja mainostoimisto.

Olavi Rytkönen
toimittaja, sisällöntuottaja
Monikanavapalvelut