Valikko Sulje

Yksilölliset korut Lampi Designilta

Koruja kannattaa huoltaa säännöllisesti ja tarpeen mukaan, Laura Lampinen muistuttaa.

Korumuotoilija-yrittäjä Laura Lampisen Lampi Desing Oy suunnittelee ja valmistaa kauniita ja yksilöllisiä koruja. Menetelminä ovat perinteiset käsityötekniikat ja nykyaikainen 3D-mallinnus ja tulostus. Palveluihin kuuluvat myös korujen korjaus, entisöinti ja huolto. Lampinen myös ostaa kultaa, hopeaa ja pronssia.

– Omia korumallejani ovat Lehto, jossa on ideoita luonnosta, ja Hovi, jonka ideatperustuvat esimerkiksi luonnon raunioittamiin
rakennuksiin sekä Tuoni, jossa on eläinten kalloja ja mytologiaa, Lampinen esittelee.

Koruaiheita luonnosta

Lampinen pitää itse luontoaiheista ja saa luonnosta ideoita. Hänelle syksy on mieluista vuodenaikaa. Tilaustöissä korut on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutettu heidän toiveidensa mukaisesti käyttämällä joko asiakkaan omia vanhoja koruja tai luomalla täysin uutta yksilöllisesti.

– Työtilausten koko voi olla yksittäisistä kappaleista usean tuotteen sarjoihin tai piensarjoihin yksityisasiakkaille, yrityksille ja yhteisöille. Uniikkitöitä ovat yksittäiset, tyyliltään näyttävät ja juhlavat korutyöt. Näiden korujen luomisessa Lampinen on käyttänyt erilaisia luonnon materiaaleja ja elementtejä, joten aivan täysin samanlaista korua ei pystytä valmistamaan uudelleen.

Lampi Design Oy

H-talon alakerta, Kauppakatu 32
70110 Kuopio
puh. 041 314 0047
ma – pe klo 11 – 17
info@lampidesign.com
www.lampidesign.com