Valikko Sulje

Yksilöllistä palvelua ja laadukkaita tuotteita

RVB LAB -meikkisarjan upea syksy- talvi meikkikokoelma 2022. Sopii täydellisesti sekä päivä- että juhlameikin tekoon. Eksklusiiviset ja innovatiiviset tuotteet korostavat kasvojen ja silmien loistoa, Sirpa Lyytinen näyttää.

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen on palvellut asiakkaitaan yli 40 vuoden ajan. Pitkän linjan yrittäjän ja kosmetologin lähtökohtana on aina laadukas ja yksilöllinen palvelu.

Puijonkadun ja Suokadun risteyksessä sijaitsevaan kauneushoitolaan on helppo tulla. Auton kanssa liikkuvalle pysäköintitilaa löytyy kadunvarrelta tai läheltä Toriparkista. Sirpa Lyytisen hoitolassa vallitsee miellyttävän rauhallinen tunnelma. Asiakkaan yksilöllinen palveleminen on Lyytiselle ensisijaista.

Laadukkaita kauneushoitolapalveluita tarjoavan hoitolan käytössä on italiainen, ihon hoidon uusinta teknologiaa hyödyntävä ammattikosmetiikkasarja Diego Dalla Palma Professional. Lyytisen hoitola käyttää näitä tuotteita kaikissa tekemissään kasvo- ja vartalohoidoissa.

DDPpro Soothing on uusi herkän ihon hoitolinja, joka vähentää ihon ärsytystä, tasapainottaa ihon luonnollista suojauskykyä, rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.

 

Kauneushoitolasta voi myös ostaa tuotteita kotiin täydentämään kosmetologin tekemää hoitoa ja ylläpitämään ihon kuntoa.

– Yksilöllisen palveluni kulmakivi on suunnitella jokaiselle asiakkaalle sopiva hoitokokonaisuus. Annan ohjeet kotihoitoa varten ja Diego Dalla Palman laadukkailla tuotteilla asiakas voi jatkaa ihonsa hoitamista myös kotona, Sirpa Lyytinen kertoo.

Diego Dalla Palma Professional täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme kosmetiikkasarjan upeita uutuuksia ja joulun laadukkaita lahjavinkkejä!

Icon Time Anniversary-hoitolinja on juhlavuoden eksklusiivinen uutuus. Tuotteissa käytetty puhtaasta kullasta valmistettua lehtikultaa, joka koostuu pienikokoisista molekyyleistä. Molekyylit sulautuvat iholle ja imeytyvät ihon pintakerroksiin edistäen kuona-aineiden poistumista sekä aktivoiden ihon pintaverenkiertoa. Kulta edistää solujen aktiivisuutta ja auttaa ehkäisemään juonteita.

 

Semihohtava huulipuna jättää huulille kevyen sävyn ja kiillon.

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen

Puijonkatu 33, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 17, muut ajat sopimuksen mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
www.kauneushoitolasirpalyytinen.fi

Ajanvaraaminen käy kätevästi nettiajanvaruksen kautta sekä puhelimella. Mikäli en voi vastata, niin hoito on kesken ja soitan sinulle pikimmiten takaisin.