Nachovuoka
1 kpl (300 g) quorn-kuutioita (pakaste)
tai jauhelihaa
2 rkl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl chilirouhetta
1/2 tl korianteria (tuoretta)
1 kpl (200 g) pakastepapuja
1 kpl (200 g) pakastemaissia
200 g maissilastuja
jalapenoviipaleita
Dippikastike
2 dl soijajogurttia
1/2 sitruunan mehu
1/4 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
Lisäksi
1 kpl (230 g)
salsakastiketta
korianteria
tuoreena
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita dippikastike soijavalmisteesta, sitruunan mehusta, mustapippurista ja suolasta. Laita jääkaappiin maustumaan.
Paista jäisiä Quorn-kuutioita pannulla öljyssä noin 5 minuuttia käännellen. Mausta suolalla, chilillä ja korianterilla. Lisää jäiset pavut ja maissi, paista vielä pari minuuttia.
Levitä maissilastut pellille leivinpaperin päälle tai suureen uunivuokaan. Lisää pinnalle paistetut Quorn-kuutiot, pavut ja maissi. Laita pinnalle jalapenoviipaleita maun mukaan. Kuumenna uunissa 5 – 10 minuuttia, kunnes nachovuoka on kuuma.
Lusikoi pinnalle salsaa ja valuta päälle pari lusikallista dippikastiketta. Tarjoa loppu salsa ja dippi erikseen. Viimeistele tuoreella korianterilla.