Valikko Sulje

Joulu on herkkusuiden luvattua aikaa

Ykkösherkun juustovalikoima on parhaimmillaan noin viikkoa ennen joulua, vinkkaavat asiantuntevasta ja iloisesta asiakaspalvelusta vastaavat Helena Voutilainen ja Elisa Nurmi. Vuoden suurin makujuhla on tietenkin joulu, ja silloin pöytään pistetään vain parasta. Kauppahallin ykkösherkusta tarjolla oleva juustojen ja lihojen herkkuvalikoima lyö laudalta monet kilpailijat monipuolisuudellaan. Jouluna todelliset herkkusuut nautiskelevat erikoisuuksilla, jollaisia ei ihan joka marketista löydä.Lue lisää

Lue lisää...

Elämyksiä kaikille aisteille

Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin keittiömestari Sonja Morosoff on Vuoden Ravintolamestari. Ravintolamestarit panostaa aitoihin elämyksiin, jotka jäävät mieleen ja joista on iloa pitkäksi aikaa. Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin Laajennettu illallinen virtuaalimaailmoineen sekä Mustan Lampaan ravintolateatteri johdattelevat parhaiden makujen äärelle taatusti arjesta irrottavalla tavalla. Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin huippu-uutuus on Laajennettu illallinen, jollaista eiLue lisää

Lue lisää...

Kuopion Perinnetuotteen kukkokauppa kukoistaa

Moninkertaisesti palkittua kukkoa saa marraskuussa alle puoleen hintaan kauppahallin Ykkösherkusta. Asiantuntevasta ja iloisesta asiakaspalvelusta vastaa Helena Voutilaisen rinnalla Elisa Nurmi. Autenttiset raaka-aineet ja perinteiset valmistusmenetelmät toivat Kuopion Perinnetuotteen kukoille kolmannen perättäisen ykkössijan kalakukon leivonnan SM-kisoissa. Suosion syy ei ole salainen – tämän aidomman makuista ei kukosta saa. Kuopion Perinnetuotteen kalakukot valmistetaan APT eli Aito PerinteinenLue lisää

Lue lisää...

Iloisen ilmeen Kolmisoppi

Myös Kauppakeskuksen ulkoasu on uudistunut näyttävän K-nouto autokatoksen ja julkisivun päivityksen myötä. Kauppiaspari Topi ja Anni Miettinen toivottavat tervetulleiksi ostoksille. Syksyllä 1995 avattiin Kuopion Kolmisopessa kaupungin ensimmäinen keskustan ulkopuolinen automarket. Siitä tuli moderni kauppakeskus, joka on säilyttänyt asemansa yhtenä Kuopion keskeisimmistä kauppapaikoista. Historiansa suurimman remontin myötä kauppakeskus on saanut aivan uuden ilmeen. Kauppakeskus Kolmisopen myymälätLue lisää

Lue lisää...

Omien joukossa on hyvä olla

Toimitusjohtaja Juho Rissanen ja yksi pääomistajista, Kimmo Timonen viihtyvät hekin loistavasti omiensa joukossa. Vararengasravintolat on näkyvä osa kuopiolaista ravintolakulttuuria ja vapaa-ajanviettoa. Seitsemän ravintolaa satamasta torin kulmalle tarjoaa rentoja kohtauspaikkoja arkeen ja juhlaan, yhdessä olemiseen ja ystävien kohtaamiseen. Mika Hämäläinen ja kuopiolainen jääkiekkolegenda Kimmo Timonen perustivat Vararengasravintolat vuonna 2011. Vuosien varrella yhtiön toiminta on laajentunut jaLue lisää

Lue lisää...

Kodikas miljöö matkakeskuksen vilskeessä

Remar Portin kahvilasta saa aina tuoreita ja lämpimiä leivonnaisia omasta keittiöstä, Minna Kananen lupaa. Ravintola Remar Portti tarjoaa hyvän ruoan ystäville lounasta ja kahvilapalveluita Kuopion matkakeskuksessa. Lounaspöydän makujen monipuolisuus ja ravintolan olohuonemainen tunnelma kutsuvat luokseen kauempaakin kaupungilta. Keskeltä Kuopion matkakeskuksen ihmisvilinää löytyvä Remar Portti houkuttelee maistuvan ruokansa, kutsuvan tunnelmansa ja loistavan sijaintinsa ansiosta. Ravintolan johtoajatuksenaLue lisää

Lue lisää...

Tavallista parempaa arkiruokaa aasialaisittain

Ruokamestarit Timo Huovinen ja Jari Reinikainen valmistavat ruoka-annoksia, kuten esimerkiksi erilaisia wokkeja, samosa-nyyttejä ja lämpimiä lounaita on tarjolla mukaan viemisiksi. Kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen tarjoavat makumatkan Aasian leveysasteille. Tarjolla on ruokajuhlaa kaikille, jotka eivät voi vastustaa tulisen, suolaisen, kirpeän ja makean makujen yhdistelmää. Syksyn uutuutena vietettiin ruokajuhlaa Aasia-teemalla, jossa sukellettiin syvälle erilaisten makujen maailmaan.Lue lisää

Lue lisää...