Lähiherkkuja Puijon Torniravintolassa
Puijon Torniravintola on jo 60 vuoden ajan ollut kuopiolaisen ravintolaelämän todellinen maamerkki. Nykyään ravintola tunnetaan huikeiden maisemiensa lisäksi etenkin lähiruoka-ajattelustaan.
Puijon Torniravintola on jo 60 vuoden ajan ollut kuopiolaisen ravintolaelämän todellinen maamerkki. Nykyään ravintola tunnetaan huikeiden maisemiensa lisäksi etenkin lähiruoka-ajattelustaan.
Lapland Hotels Kuopion kesäterassit on nyt viritetty palvelemaan entistäkin monipuolisemmin. Terassilla viihdytään kesäisten juomien parissa niin pääsisäänkäynnin yhteydessä kuin Gallá Kitchen & Barin puolellakin vaikkapa illallisen merkeissä. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo asiakkaiden löytäneen nämä viihtyisät cityterassit.
Pancho Villan terassit sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Kuopion ydinkeskustassa. Puijonkadun puoleiselta terassilta pääsee seuraamaan torin vilinää lounasajasta alkaen iltaan saakka. Kauppakadun puolen terassi puolestaan sulautuu vilkkaan kävelykadun katveeseen.
Moni yritys onkin ottanut tavakseen pitää aamupalaverit maittavan aamiaisen merkeissä. Aamupala on ollut menestys omana tuotteenaankin.
Yritys rekisteröitiin kaupparekisteriin 29. marraskuuta 1997 nimellä Kuopion Ravintolamestarit Oy. Liikeidea, ruokalista ja ravintolan nimi olivat työlistalla seuraavina.
CaWan lounasbuffet koostuu neljästä eri pääruokalajista eli tarjolla on lihaa, kasvisruokaa, kalaa tai kanaa ja keittoa sekä leipä- ja salaattipöytä. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.
Vilkastuva satamaelämä näkyy varmasti meilläkin, nythän alkaa olla pystyssä melkein uusi ravintolakatu kohti Kallavettä. Uusi saunamaailma Luoto avautuu ja myös ravintolalaivat tuovat kansaa satamaan, satamatorin tapahtumista puhumattakaan.
Gruyère varsinkin tuntuu sopivan suomalaiseen suuhun. Siinä on pähkinäinen ja mukavan täyteläinen maku sekä tiivis rakenne. Tunnettuuteen on varmasti vaikuttanut myös juuston ahkera mainostaminen kansainvälisissä hiihtokisoissa!
Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia tuotteita kaikessa ruuan valmistuksessa. Lounaalla on tarjolla aina kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä runsas salaattipöytä, keittiömestari Terhi Räty tarkentaa.
Ravintoloiden ruokalista on myös laaja, josta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Valikoimiin kuuluvat tuhdit burgerit, mehevät pihvit, raikkaat salaatit, fajitakset, burritot ja tacot, unohtamatta upeita jälkiruokia.