Valikko Sulje

Olohuonemaista ravintolatunnelmaa Remar Portissa

Tervetuloa nauttimaan rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta uuden ajan kahvila-ravintola Porttiin, Minna Kananen (vas.), Kalle Jälänne ja Noora-Emilia Pekkarinen toivottavat. Kuopion uudessa matkakeskuksessa avasi ovensa helmikuussa Ravintola Remar Portti, uuden ajan kahvila-ravintola.Ravintola palvelee niin kaikkia kiinteistössä asuvia ja työskenteleviä, alueen asukkaita kuin matkakeskuksen asiakkaitakin. Aamuseitsemästä iltaseitsemään avoinna olevasta kahvilasta löytyvät oman keittiön tuotteet ja leivonnaiset,Lue lisää

Lue lisää...

Huippumakuja ja historiaa Haminalahdessa

Ravintolamestareiden asiakkuusvastaava Heidi Taskinen, Haminalahden metsästysmajan isäntä Arto Kärkkäinen ja keittiömestari Janne Tirri pistivät rantasaunalla pannut tulille yhteistyön kunniaksi. Taustalla upeaa Haminalahden järvimaisemaa, jota jo Von Wrightit maalauksissaan kuvasivat. Lyömätön kokonaisuus syntyy, kun rautaiset ammattilaiset yhdistävät voimansa. Nyt Ravintolamestarit vastaavat perinteisen juhla- ja kokouspaikka Haminalahden Metsästysmajan toiminnasta. Haminalahden metsästysmajalla on todella pitkä historia. Metsästysseura perustettiinLue lisää

Lue lisää...

Asiakkaan arvoinen Citymarket

Kodinosasto on lähellä asiakkaan arkea. Kaikki lähtee siitä, että mietitään, mitä asiakas tarvitsee. Meidän onnistumisemme mitataan sillä, että olemme asiakkaalle hyödyksi, Juha muistuttaa. Normaalisti maski on aina kaupan työntekijöillä käytössä, kuvanottohetkellä se poistettiin hetkeksi. Asiointi on onnistunutta silloin, kun kaupassa käynti sujuu sujuvasti koko asioinnin ajan aina parkkipaikalta lähtien. Keskeinen onnistuneen asiakaskokemuksen tekijä on ammattitaitoinenLue lisää

Lue lisää...

Mangojuustokakku

Keväinen mangojuustokakku on paitsi herkullinen, myös pirteän värinen. Kuvan kakussa koristeena on käytetty pinkkejä suklaakarkkeja, kahvin makuisia suklaapapuja ja tyrnimarjoja. Kokeile ja ihastu! Pohja: 150 g kaurakeksejä 75 g voita 1. Murenna keksit, sulata voi ja sekoita tasaiseksi 2. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja painele seos tasaiseksi pohjaksi. Laita pohja odottamaan jääkaappiin. Täyte: 4 dlLue lisää

Lue lisää...