Ripaus luksusta ja irti arjesta
Saisiko olla lasi kuohuvaa? Staycation tarkoittaa myös hemmottelua ja rentoja hetkiä elämyksellisessä ympäristössä. Lapland Hotels Kuopio tarjoaa Lapin rauhaa ja mystiikkaa, tasokasta majoitusta ja maailman…
Saisiko olla lasi kuohuvaa? Staycation tarkoittaa myös hemmottelua ja rentoja hetkiä elämyksellisessä ympäristössä. Lapland Hotels Kuopio tarjoaa Lapin rauhaa ja mystiikkaa, tasokasta majoitusta ja maailman…
Burritoja on tarjolla neljällä eri täytteellä. Kuopion Pancho Villa sijaitsee keskeisellä paikalla eli torin laidalla kauppahallin lähellä. Pancho Villa on suomalainen ravintolaketju, jonka ravintoloissa tarjotaan…
Niina ja Kari Turusen hääjuhlassa tunnelma oli ikimuistoinen. Pian Herkkuhetki Kelloniemessä on kotiruuallaan saavuttanut laajan ja uskollisen kävijäkunnan. Suositun lounaan lisäksi Pia Tiilikainen järjestää ja…
Kotimaisia marjoja kannattaa nauttia runsaasti. Lautaselle voi mahtua myös puuroa, Timo Hoffren esittelee. Moniviljapuuroa ja kotimaisia lähimarjoja. Mikä olisikaan parempi aamupala? Kuopion Marja ja Vihannes…
Parin vuoden ajan patoutunut juhlimisen tarve pääsee viimein purkautumaan pikkujoulusesonkina, josta on tulossa kenties ennätyskiireinen. Kunnollista pikkujoulukautta ei olla pariin vuoteen päästy viettämään. Moni yritys ja yhteisö haluaakin tänä vuonna satsata yhteiseen illanviettoon tosissaan. Kun tarjoilu, koristelut ja tunnelma ovat kohdallaan, mikään ei estä tämän vuoden pikkujouluja muodostumasta ikimuistoisiksi. Juhlapalvelu Remarin Minna Kananen ounastelee tulevastaLue lisää
K-Supermarket Matkuksessa on nyt tarjolla uutta virikettä ruuanlaittajille Aasia-teemalla ja liikkeen synttäreiden kunniaksi, kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen kertovat.K-Supermarket Matkus viettää iloisia viisivuotissynttäreitään samoihin aikoihin kauppakeskus Matkuksen 10-vuotissynttäreiden kanssa viikolla 44. eli loka-marraskuun vaihteessa. K-Supermarket Matkuksen syksyn ruokateemana korostuu Aasia ja aasialaista ruokaa on tarjolla noin kuukauden ajan.Kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen ovat iloisia siitä,Lue lisää
Lasi kuohuvaa ja bileet käyntiin! Pikkujoulusesonki tulee joka vuosi kuin varkain. Kesän bileiden muistot ovat tuskin viilenneet, kun onkin jo aika suunnitella pikkujouluja. Kun pikkujoulut antaa ammattilaisten hoidettavaksi, niin kaveriporukan kuin yrityksen tai organisaationkin stressitaso pysyy matalana. Vararengasravintoloiden ravintoloissa löytyy valinnanvaraa niin miljöön kuin ohjelmankin puolesta. Korona-ajan jälkeen ovat monet pikkujoulut odottaneet ikään kuin varastossa.Lue lisää
Mökillä letusta saa helposti myös pääruoan. Letzone jauheliha-riisitäytteellä ja salaatilla vie nälän ja kielen mennessään. Nappaa tästä talteen Lettukeisarin ohjeet tai sovella sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään! Lettutaikina: • 1 l maitoa• 2 munaa• 1 tl suolaa• 0,5 dl sulatettua voita• 5 dl Lettukeisarin jauhoja• Ripaus rakkautta Riko munat kulhoon ja lisää suola sekäLue lisää
Ykkösherkun Helena ja Elisa esittelevät herkullisen laatuvalikoiman parhaita paloja Parmankinkusta Peltolan juustoihin ja Perinnetuotteen kalakukkoihin. Kauppahallin Ykkösherkun tiskin notkuvasta tarjonnasta löytyy huippujuustoja, maukkaita lihoja ja makkaroita maakunnasta ja maailmalta sekä Suomen parhaiksi valittuja kalakukkoja. Helena Voutilainen ja Elisa Nurmi esittelevät laajaa valikoimaa, josta löytyvät viemiset kesämökille tai ihan vain makupalat omaan kesäpöytään.– Lihajalostevalikoimassamme on leikkeleitä,Lue lisää
Muurinpohjaletun paistossa ei auta hätäillä. Mikko Miina vie perinneherkun ilosanomaa ympäri Suomea. Jos lettujen paiston opettelet, niin sinun ei tarvitse tehdä ikinä töitä, sanoi Mikko Miinan mummo aikoinaan. Voi kai sitä työksi kuitenkin kutsua, sillä matkapäiviä kertyy Lettukeisarille vuodessa 120 ja pannulla pyörähtää noin 15 000 muurinpohjalettua. Vaikka kuvaushetkellä on vapaapäivä, ei lettujenpaisto harmita Mikko MiinaaLue lisää