Valikko Sulje

Täyden kympin pikkujoulut

Parin vuoden ajan patoutunut juhlimisen tarve pääsee viimein purkautumaan pikkujoulusesonkina, josta on tulossa kenties ennätyskiireinen. Kunnollista pikkujoulukautta ei olla pariin vuoteen päästy viettämään. Moni yritys ja yhteisö haluaakin tänä vuonna satsata yhteiseen illanviettoon tosissaan. Kun tarjoilu, koristelut ja tunnelma ovat kohdallaan, mikään ei estä tämän vuoden pikkujouluja muodostumasta ikimuistoisiksi. Juhlapalvelu Remarin Minna Kananen ounastelee tulevastaLue lisää

Lue lisää...

Matkusta Aasian makujen maailmaan

K-Supermarket Matkuksessa on nyt tarjolla uutta virikettä ruuanlaittajille Aasia-teemalla ja liikkeen synttäreiden kunniaksi, kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen kertovat.K-Supermarket Matkus viettää iloisia viisivuotissynttäreitään samoihin aikoihin kauppakeskus Matkuksen 10-vuotissynttäreiden kanssa viikolla 44. eli loka-marraskuun vaihteessa. K-Supermarket Matkuksen syksyn ruokateemana korostuu Aasia ja aasialaista ruokaa on tarjolla noin kuukauden ajan.Kauppiaspariskunta Sari ja Esa Kettunen ovat iloisia siitä,Lue lisää

Lue lisää...

Ne paremmat pikkujoulut

Lasi kuohuvaa ja bileet käyntiin!  Pikkujoulusesonki tulee joka vuosi kuin varkain. Kesän bileiden muistot ovat tuskin viilenneet, kun onkin jo aika suunnitella pikkujouluja. Kun pikkujoulut antaa ammattilaisten hoidettavaksi, niin kaveriporukan kuin yrityksen tai organisaationkin stressitaso pysyy matalana. Vararengasravintoloiden ravintoloissa löytyy valinnanvaraa niin miljöön kuin ohjelmankin puolesta. Korona-ajan jälkeen ovat monet pikkujoulut odottaneet ikään kuin varastossa.Lue lisää

Lue lisää...

Muurinpohjaletuista valmistuu kesällä niin makeat kuin suolaiset herkut.

Mökillä letusta saa helposti myös pääruoan. Letzone jauheliha-riisitäytteellä ja salaatilla vie nälän ja kielen mennessään. Nappaa tästä talteen Lettukeisarin ohjeet tai sovella sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään! Lettutaikina: • 1 l maitoa• 2 munaa• 1 tl suolaa• 0,5 dl sulatettua voita• 5 dl Lettukeisarin jauhoja• Ripaus rakkautta Riko munat kulhoon ja lisää suola sekäLue lisää

Lue lisää...

Kauppahallin Ykkösherkun kautta kesälaitumille

Ykkösherkun Helena ja Elisa esittelevät herkullisen laatuvalikoiman parhaita paloja Parmankinkusta Peltolan juustoihin ja Perinnetuotteen kalakukkoihin. Kauppahallin Ykkösherkun tiskin notkuvasta tarjonnasta löytyy huippujuustoja, maukkaita lihoja ja makkaroita maakunnasta ja maailmalta sekä Suomen parhaiksi valittuja kalakukkoja. Helena Voutilainen ja Elisa Nurmi esittelevät laajaa valikoimaa, josta löytyvät viemiset kesämökille tai ihan vain makupalat omaan kesäpöytään.– Lihajalostevalikoimassamme on leikkeleitä,Lue lisää

Lue lisää...

Muurinpohjalettu on ruokien aatelia

Muurinpohjaletun paistossa ei auta hätäillä. Mikko Miina vie perinneherkun ilosanomaa ympäri Suomea. Jos lettujen paiston opettelet, niin sinun ei tarvitse tehdä ikinä töitä, sanoi Mikko Miinan mummo aikoinaan. Voi kai sitä työksi kuitenkin kutsua, sillä matkapäiviä kertyy Lettukeisarille vuodessa 120 ja pannulla pyörähtää noin 15 000 muurinpohjalettua. Vaikka kuvaushetkellä on vapaapäivä, ei lettujenpaisto harmita Mikko MiinaaLue lisää

Lue lisää...

Musta Lammas 40 vuotta

Tervetuloa makumatkalle, toivottaa Mustan Lampaan väki. Vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön valmistuneiden kellariholvien suojassa Kuopion Satamakadulla sijaitsee ravintola Musta Lammas, joka on jo neljän vuosikymmenen ajan vienyt eteenpäin suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria. Musta Lammas on kuulunut vuodesta 1999 Ravintolamestarit Oy:n ravintolaperheeseen. Tunnelmallinen sali on tismalleen sama kuin ravintolaa perustettaessa 1980-luvun alussa, mutta Ravintolamestareille siirtymisen yhteydessä keittiöLue lisää

Lue lisää...