Valikko Sulje

Oodi alueellemme menu

Alkuruoat Sipulicappuccino ja FocacciaSipulicappuccino 400 g keltasipuli1,5 kpl valkosipulinkynsiä25 g voita½ tl sokeria4 dl lihalientä1 dl valkoviiniä5 kpl timjaminoksia1 laakerinlehti1 tl suolaaripaus mustapippuria rouhittuna1 dl kevytmaitoa Valmistus:Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipuleita kattilassa voissa viisi minuuttia. Lisää sokeri. Jatka kuullottamista vähintään puolen tunnin ajan välillä sekoitellen. Sipulikaramellisoituu pehmeäksi ja ruskeaksi. Lisää lihaliemi, valkoviini,Lue lisää

Lue lisää...

Rakkaudesta perunaan

Jari Venäläinen ja mukava löytö, sydämen muotoinen peruna. Annabella-lajikkeesta toisinaan löytyvä sydänperuna on haluttu peruna vaikkapa häiden pitopöytään!Jos suomalaisen pitäisi valita autiolle saarelle ruokatarpeita, olisi peruna yksi varmimmista valinnoista. Erilaisia perunalajikkeita on valtaisa määrä, ja eri ruokiin löytyy kuhunkin parhaiten soveltuvat lajikkeet.Peruna on paljon muutakin kuin muussia, ranskalaisia ja keitettyjä pottuja. Päätimme antaa Palvelualan OpistoLue lisää

Lue lisää...

Korkkarit kattoon!

Mustan Lampaan vakoojajännärin mielenkiintoinen henkilögalleria pistää neljän tunnin illallisella kannat kattoon riehakkaaseen 70-luvun malliin. Rooleissa ovat vasemmalta Anu Heiskanen, Antti Heikkinen, Janne Puustinen ja Tiina Naumanen.Nyt on viimeinkin tullut aika lähteä viihteelle, varata pöytä ravintolasta ja nauttia keittiön antimista ja laadukkaasta ohjelmasta. Musta Lammas ja Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi ovat pikkujoulusesongin ja talven suosittujaLue lisää

Lue lisää...

Syypää sun hymyyn

Yhdessäolo on juhlaa, Jarkko (vas.), Mika ja Heikki (oik.), Kimmo ja Calle tuumaavat Noora-Emilia Pekkarisen tarjoillessa. On aika kokoontua yhteen läheisten ja ystävien kanssa pitkän tauon jälkeen. Juhlapalvelu Remar loihtii juhlista sinun näköisesi.Olipa kyse suvun merkkipäivistä tai kaveriporukan illanistujaisista, jo pelkkä yhdessäolo tuntuu juhlalta.– Pitkän tauon jälkeen ihmisten näkeminen ja kokoontuminen tuntuu juhlalliselta. Eikä muutaLue lisää

Lue lisää...

Lapin makuja Savon sydämessä

Tervetuloa maistamaan aitoja makuja pohjoisesta, Gallá Kitchen & Barin keittiöpäällikkö Samu Häkkilä (vas.) ja ravintolapäällikkö Teemu Kurikka toivottavat.Lapland Hotels Kuopio tarjoaa korkeatasoista majoitusta, monipuolisia juhla- ja kokoustiloja sekä pohjoisen raaka-aineita paikallisella twistillä hyödyntäviä ravintolapalveluita. Kuopiolaisuuden, Lapin tarinoiden ja aitojen pohjoisen makujen yhdistelmä on noussut niin matkailijoiden kuin kuopiolaistenkin suursuosikiksi.Menneen kesän ja kuluvan syksyn aika LaplandsLue lisää

Lue lisää...