Tällainen Audi A1 Comfort 1.0. TFSI manuaalivaihteilla voi olla sinun vain 289 eurolla kuukaudessa, kun sopimuskausi on neljä vuotta, myyntipäällikkö Mikko Kröger esittelee.

Kynnys uuden auton hankintaan on entistä matalampi. Laakkosen FiksuDiili on järkevä ja turvallinen tapa hankkia uusi auto ilman käsirahaa.

FiksuDiili on osamaksupohjainen rahoitusmalli. Asiakas maksaa autosta kiinteän kuukausittaisen erän.
– Tämä on asiakkaalle turvallinen ja riskitön tapa hankkia auto. Budjetointi on helppoa, sillä kuukausierä pysyy samana, Mikko Kröger Autotalo Laakkoselta kertoo.
Sopimus tehdään 2 – 4 vuodeksi kerrallaan ja se sisältää myös talvirenkaat. Halutessaan pakettiin voidaan lisätä myös huolenpitosopimus, jolloin kuukausierään lisätään myös huollot. Sopimuksen päättyessä asiakas voi vaihtaa autoa uudella sopimuksella tai lunastaa auton kokonaan itselleen. Jäljelle jäävä lunastussumma on asiakkaalla tiedossa jo sopimuksen alkaessa.

Ei ikäviä yllätyksiä

FiksuDiili sopii kaikille autoilijoille, jotka osaavat arvioida ajokilometrinsä, sillä sopimukseen liittyy tietty kilometrirajoitus. Uusi autonhankintamalli onkin herättänyt asiakkaissa koko ajan enemmän kiinnostusta ja vaihtoehdon ovat valinneet niin nuoret kuin vanhemmat asiakkaat.
– Ostamisen ja hankkimisen kulttuuri muuttuu myös autoilussa. Tämä on asiakkaalle hyvä ja riskitön tapa budjetoida autoilun kustannukset tuleville vuosille. Ikävät yllätykset minimoidaan ja huoltoväli on kohtuullisen pitkä.
Autovaihtoehtoja Laakkosella riittää. Koko konsernilla on edustuksessaan 15 automerkkiä ja kaikkiaan auton voi valita 3500 mallista.
Autonvaihtoa suunnittelevalle on iloinen yllätys, että Laakkonen myös ostaa vaihtoauton pois.
– Autokaupoista säästyneillä rahoilla voi vaikka lähteä perheen kanssa lomalle, Kröger vinkkaa.

p

Laakkonen Kuopio
Leväsentie 33, 70780 Kuopio
puh. 010 633 0633
(Audi, Volkswagen, vaihtoautot)
Kallantie 10 – 12, 70400 Kuopio
(BMV, Mazda, Peugeot, Seat, vaihtoautot)