Näissä varusteissa onnistuvat raskaammatkin työt, Sari Hartikainen lupaa.

Syyskeleille tarvitaan laatuvarusteet

Kuopion Pultti Oy on kiinnitys- ja rakennustarvikkeiden kuopiolainen erikoisliike. Ammattitason työkalujen lisäksi Kuopion Pultista löytyvät huippulaatuiset jalkineet ja tekstiilit syksyn vaativiin olosuhteisiin. Varastovalikoima paikan päällä Kolmisopessa kattaa noin 15 000 nimikettä ja saman verran lisää tuotteita löytyy tilausvalikoimasta.

Aluejohtaja Kimmo Koskinen kertoo Kuopion Pultin panostavan huippulaatuun ja todella laajaan valikoimaan. Kiinnitystarvikkeiden lisäksi saatavilla ovat mm. Boschin, Hitachin, Festoolin ja Pasloden sähkö- ja akkutyökalut, Soudalin ja Tremcon rakennuskemikaalit sekä Petzlin, Scottin ja Zeklerin henkilösuojaimet. Blåkläderin ja L.Bradorin työvaatteet, kotimaiset Jalas ja Sievi turva- ja työjalkineet. Guiden ja Tegeran työkäsineet ovat nekin valikoimissa.
– Jalkineiden ja tekstiilien osuus näyttelee myynnissämme merkittävää roolia, enää ei työmailla voi hiippailla missä tahansa kamppeissa. Työturvallisuus ja käyttömukavuus ovat yhä tärkeämpiä. Nämä huippulaatuiset varusteet ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös todella mukavia yllä. Eikä ihme, moderneissa työvaatteissa ja jalkineissa hyödynnetään urheiluteknologian tietämystä. Käytännössä huippuluokan turvajalkine soveltuu mihin tahansa muuhunkin vaativaan käyttöön, Koskinen vertaa.

Työvaatteet oman firman painatuksilla

Huippuluokan työvaatteet kruunaa yksilöinti. Yhä useampi yritys painattaa oman logon tai yrityksen nimen asusteisiin. Kuopion Pultti hoitaa myös painatukset nopeasti.
– Kun asiakkaan logo on meillä, saa personoidut tekstiilit meiltä mukaan vaikka odottaessaan. Luonnollisestikin painatukset ovat tavallista lujempaa laatua eli kestävät työmaiden olosuhteet ja pesut. Kannattaa kysäistä lisää, painatukset suunnitellaan ja tehdään asiakkaan tarpeen mukaan, Koskinen lupaa.

Ammattilaiset palvelevat ripeästi

Kuopion Pultti palvelee myös yksittäisiä henkilöasiakkaita, mutta yli 90 prosenttia asiakaskunnasta on laskutusasiakkaita eli toimialan eri yrityksiä. Kuopion Pultin asiakkaita ovat alueen merkittävimmät rakennusalan yritykset.
– Pitkät asiakassuhde perustuu siihen että homma toimii ja tapahtuu vatuloimatta. Tavaraa on oltava hyllyssä kun asiakas sitä tarvitsee, odottelu tulee kalliiksi. Olemme koko ajan valmiudessa viemään tavaraa asiakkaille suoraan työmaalle ja edustajamme on liikenteessä pitämässä tilannetta ajan tasalla. Nopea reagointi ja kattava varasto täällä paikan päällä ovat kaksi keskeistä vahvuuttamme. Panostamme myös kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee asiakaskuntamme tarpeet ja pystyy olemaan luottamuksen arvoinen, Kimmo Koskinen tiivistää.

p

Kuopion Pultti
Kolmisopentie 18 B
70780 KUOPIO
puh. 044 700 7580
ma – pe 6.30 – 16.30
la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi