Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola palvelee vahvalla ammattitaidolla ja lämminhenkisellä otteella. Kuvassa vas. Ari Keski-Orvola, Emilia Vuolle ja Arttu Keski-Orvola.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola on perinteikäs asianajotoimisto joka palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

Asianajotoimiston asianajajien laaja-alainen asiantuntemus mahdollistaa monipuoliset lakipalvelut. Pitkän uran tehnyt Ari Keski-Orvola on edelleen mukana konsultoimassa toimiston taustavoimana, mutta entistä enemmän jokapäiväisessä operatiivisessa vastuussa on vahvan kokemuksen omaava Arttu Keski-Orvola.
– Toimistomme palvelee esimerkiksi perhe-, perintö- ja jäämistöasioissa sekä pienten ja keskisuurten yritysten lakiasioissa. Minä olen erikoistunut erityisesti rikosoikeuteen.
Esimerkiksi testamenttien ja perintöasioiden, avioerojen sekä lapsiasioiden hoitoon tarvitaan tavallisimmin asianajajan apua.
– Lakipalvelumme ovat avoinna kaikille. Olemme helposti lähestyttävä toimisto, jonne on matala kynnys ottaa yhteyttä. Lähdemme aina selvittämään tilannetta asiakaslähtöisesti ja tämän etua ajatellen.

Asiantuntemusta yritysten lakiasioissa

Keväällä 2017 toimiston palveluksessa aloittanut Emilia Vuolle on tuonut toimistoon vahvan osaamisensa perhe- ja yritysoikeuteen. Erityisesti Vuolle on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten sopimusasioihin.
– Toivoisin, että yritykset käyttäisivät enemmän asiantuntija-apua jo sopimuksia tehtäessä. Etukäteen on helpompi väistää sudenkuoppia, välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta riitatilanteilta. Ennakointi on siis useimmiten myös taloudellisesti järkevää, Vuolle muistuttaa.

p

Asianajotoimisto
Ari Keski-Orvola
Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15.30,
sopimuksen mukaan
puh. 017 261 4444
asianajotsto@keski-orvola.fi
www.keski-orvola.fi
Myös Facebookissa