Uudella pesulaitteella autosta tulee entistäkin puhtaampi ja kiiltävämpi, yrittäjä Meiju Kupari esittelee.

Toivalassa on saanut huoltoasemapalveluja jo puolen vuosisadan ajan, ja uudistuva Toivalan Liikenneasema kehittää näitä palveluja edelleen. Toivalan Liikenneasemalle on asennettu uusi, aiempaa tehokkaampi autonpesukone, jossa on entistä monipuolisemmat pesuohjelmat.
Kun autoilija käy pesettämässä ja tankkaamassa autonsa, hän voi samalla pysähdyksellä nauttia myös herkullisen lounaan. Liikenneasemalla palvelevat kahvila-ravintola, Kotipizza, ja Roll’s.
– Arkisin klo 10.30 – 14 meillä on tarjolla on monipuolinen lounas noutopöydästä ja lisää maistuvia herkkuja on à la carte -listalla. Lounasta seisovasta pöydästä saa myös viikonloppuisin klo 11 – 17, yrittäjäpariskunta Meiju Kupari ja Harri Timonen kertovat.
– Meillä paistuu joka päivä mallasleipää, jota valmistetaan alusta asti asemamme keittiössä.
Liikenneasemalla on myös polttoaineiden St1-tankkausasema ja päivittäistavaraliike, jonka valikoimassa ovat niin elintarvikkeet ja lahjatavarat kuin autoilijan perustarvikkeet, kuten öljyt, pyyhkijänsulat ja sulakkeet.
Liikenneaseman huoltopalvelu tekee auton pieniä huoltotöitä ja renkaanvaihtoja. Huollosta voi myös hankkia henkilöautojen yleisimpiä rengasmalleja.
Palvelua on tarjolla myös sähköautoilijoille, sillä liikenneasemalla on kaksipaikkainen sähköautojen latauspiste.

 

p

Toivalan
Liikenneasema Oy
Ranta-Toivalantie 1, 70900 Toivala
puh. 017 288 9900
ma – pe 6 – 22, la 7 – 22, su 8 – 22
autohuolto ma – pe 8 – 16,
puh. 017 288 9905
info@toivalanliikenneasema.fi
toivalanliikenneasema.fi
Myös Facebookissa