Yhä useampi panostaa myös auton sisätilojen puhtauteen, Jyrki Rissanen kertoo.

Autopesula Rissanen aloitti toimintansa Männistössä Lemminkäisenkadulla viime vuoden lopulla. Yrittäjä Jyrki Rissanen kertoo ensimmäisen toimintavuoden sujuneen jopa odotuksia paremmin. Tällä hetkellä asiakkaina on yksityisasiakkaiden lisäksi yhdeksän autoliikettä. Tilauskanta on vaatinut myös osaavan lisätyövoiman palkkaamista.
– Asiakkaat olivat heti alusta lähtien kiinnostuneita uudesta palvelusta ja sen jälkeen huolella tehty työ on puhunut puolestaan. Huomattavan moni on tullut asiakkaaksi kuultuaan vinkin kaverilta, jonka on nähnyt ajelevan huomattavan puhtaalla ajopelillä. Minulla on toimialalta pitkä kokemus ja tunnen erittäin hyvin myös tarvittavat autonpesukemikaalit ja työtavat miten niillä saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos, Rissanen kertoo.

Peruspesusta myllytykseen

Autopesula Rissasella ei autoa ajeta harjatunnelin läpi, auto puhdistuu käsityönä. Käsityöhön perustuu myös auton kokonaisvaltainen fiksaus käsinpesusta vahaukseen sekä sisätilojen puhdistus. Jyrki Rissanen ei pelkää haastaviakaan kohteita.
– Puhdistan auton imuroimalla sekä pyyhin pölyt ja pesen vinyyliosat. Täydelliseen sisäpesuun sisältyy tietenkin myös penkkien pesut. Tarvittaessa voimme myös otsonoida auton sisältä tupakoinnin tai lemmikkien jäljiltä. Sisätilat käydään läpi huolella kaikkia kolosia ja kaukaloita myöten ja pidän tapanani puhdistaa jopa polkimetkin. Autossa on sen käsittelyn jälkeen uudenveroista tunnelmaa pitkäksi aikaa. Yritän tehdä aina kaikki työt hieman paremmin ja annan myös työlle takuun, Rissanen lupaa.

p

Autopesula Rissanen
Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio
ma – pe 8 – 17, la sop. mukaan
puh. 045 132 7007
info@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa