Upea juhlasali sopii juhlallisempiinkin tilaisuuksiin. Tilaa on ilman pöytiä jopa 80 henkilölle ja kattauksineena noin 60 juhlijalle. Tila on myös laajennettavissa sivuhuoneen avulla.

Palvelualan Opisto Kuopio on Pohjois-Savon vanhin ammatillinen oppilaitos. Perinteikäs kuopiolainen oppilaitos on yhä monipuolisemman osaajien joukon kouluttaja. Oppilaitos tarjoaa myös monipuolisia tiloja niin yritysten kuin yksityistenkin kokous- ja juhlatarpeita varten, cateringilla tai ilman.

Palvelualan Opisto Kuopio tarjoaa viihtyisiä koulutustilojaan kokousta, koulutusta, juhlaa tai muuta tilaisuutta varten. Kuopion keskustassa Asemakadulla sijaitsevat monipuoliset tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin kokouksista ja seminaareista häihin, vuosijuhliin tai vaikkapa pikkujouluihin.

Tyyliä ja monikäyttöisyyttä

Hallintosihteeri Tarja Tikkanen kertoo Palvelualan Opiston tilojen olevan helposti muokattavissa mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin.
– Oli kyseessä sitten kertaluontoinen tapahtuma tai esimerkiksi useamman koulutuspäivän sarja, molemmista kannattaa pyytää tarjous meiltä. Asiakkaat saavat halutessaan kauttamme myös tarjoilut. Meiltä voi vuokrata kuitenkin myös pelkän tilan. Näin esimerkiksi catering-alan yritykset voivat tulla tekemään tarjoiluosuuden ja vuokrata vaikkapa keittiötilankin käyttöönsä, Tikkanen kertoo ja muistuttaa myös luokkahuoneiden ja ATK-luokan olevan vuokrattavissa.
– Kokoustilamme ovat myös varustetut tarvittavalla laitteistolla ja nettiyhteyksillä. Kattava varustelu myös toimii, sillä tilavuokraan kuuluu opastus talon laitteiden käyttöön ja välitön apu mahdollisissa ongelmatilanteissa. Nimenomaan tästä tukipalvelusta olemme saaneet kokousasiakkailtamme paljon kiitosta.

Menoa ja meininkiä makujen maailmassa

PAOKin huippuvarustelluissa keittiöissä onnistuvat myös elämykselliset tilaisuudet ihkaoikeiden kokkikurssien merkeissä. Kokataan yhdessä -paketissa valmistetaan maukas menu ammattiopettajan opastuksella. Kokkisodassa kisataan leikkimielisesti ja valmistetaan menu luovalla otteella ammattiopettajan johdatellessa ottelua. Aitoa kulinaarista viihdettä tarjoava kokonaisuus sopii tyhypäiviin, hieman erilaisiin pikkujouluihin tai muuten vain oman porukan hengen nostattamiseen.

 

Kahvilamyymälästä herkkuja vaikka omalla reseptillä

Palvelualan Opiston aulassa palvelee viihtyisä ja monipuolinen aulakahvio. Jos seuraava päivä on kiireinen, saa noutamalla valmiit ruoat kahvilamyymälästä ja ruoanlaittoaika säästyy muille puuhille. Palveluesimies Sanna Taattola kertoo kahvilamyymälän monipuolisten palveluiden saaneen lämpimän vastaanoton.
– Meillä kokataan aina asiakasta varten, olipa kyseessä arkilounas tai juhlien pitopöytä. Kannattaa kysäistä mitä kaikkea meiltä löytyy. Aito asiakaslähtöisyys on valttimme eli jos haluat ruokaa vaikkapa omalla tai mummon reseptillä, toteutamme toiveesi ilomielin, Taattola vinkkaa joustavasta tilauspalvelusta.
– Kokkaamme rehtiä kotiruokaa aina tuoreista raaka-aineista ja annokset on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan tähän myyntipisteeseen. Opiskelijat ovat ruonlaitossa mukana ja valmistavat suunnitellun lounaslistan mukaisia annoksia ja tilausruokia. Lounasta toki nautitaan paljon myös tässä paikanpäällä, Taattola kertoo.

p

Palvelualan Opisto Kuopio
Asemakatu 4,
70100 Kuopio
puh. 044 035 5623
Varaukset ja tiedustelut:
Hallintosihteeri Tarja Tikkanen
tarja.tikkanen@paok.fi
Puh. 044 035 5618
info@paok.fi
www.paok.fi