Juhliin valmistautumassa Ilmari, Sari ja Vilma. Kotileipomo Burtsow toimittaa tarvittaessa tilatut tuotteet vaikka juhlapöytään saakka, Hanna Kokko lupaa.

Kotileipomo Burtsowin maineikkaat ja maukkaat tuotteet löytyvät Burtsowin konditoriakahviloista Kuopion Kauppahallista sekä Päivärannan Citymarketilta.

Pullat, makeat ja suolaiset kakut ja leivonnaiset sekä pikkuleivät kruunaavat niin arkisen kahvihetken kuin juhlavan pitopöydän.
– Tuotteemme tehdään kotileipomossa,  käsin ja aidoista raaka-aineista kuten voista, maidosta ja maalaiskananmunista. Leivonnaisissa onkin vahvasti kotona leivotun maku, yrittäjä Hanna Kokko kertoo.
Burtsowin kardemummainen pulla on vuosikymmenten saatossa muodostunut käsitteeksi, joka kyllä tunnistetaan Kuopiossa maun, ehkä jopa tuoksun, perusteella. Herkullisen maun ja raaka-aineiden lisäksi myöskään koossa ei säästellä!

Juhlapöydän antimet

Juhlia järjestäessä ei omia sormia tarvitse kastaa leivontakulhoon, sillä Burtsowin monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava juhlapöytään. Klassiset suosikit kuten erilaiset täyte- ja voileipäkakut, leivokset ja wienerit, pikkusuolaiset sekä pikkuleivät eivät koskaan mene muodista. Myös erilaiset sokerittomat ja gluteenittomat tuotteet kuuluvat valikoimiin. Suuret tilaukset kannattaa luonnollisesti tilata ennakkoon, mutta Burtsowin täydet tiskit pelastavat myös yllätysvieraiden saapuessa tai äkillisen makeannälän iskiessä.
– Meiltä löytyy aina tiskistä tuoretta tavaraa: pullaa, täytekakkuja ja leivonnaisia. Esimerkiksi pullakranssi on mukava ja näyttävä tuliainen vietäväksi kylään mennessä. Pulla päivässä piristää, Kokko muistuttaa.

p

Burtsow konditoriakahvilat
Kuopion kauppahalli
puh. 017 261 1161
ma – pe 8 – 17, la 10 – 15
Päivärannan Citymarket
puh. 017 262 2261
ma – pe 10 – 18, la 9 – 16
www.leivoskulma.fiBurtsow
konditoriakahvilat
Kuopion kauppahalli
puh. 017 261 1161
ma – pe 8 – 17, la 10 – 15
Päivärannan Citymarket
puh. 017 262 2261
ma – pe 10 – 18, la 9 – 16
www.leivoskulma.fi