Caesar salaattilla täytetyt rieskarullat

6 annosta
Kastike
1 kpl valkosipulinkynttä
2 kpl keltuaista
2 kpl anjovista fileenä
2 rkl sitruunamehua
1 tl worcestershirenkastiketta
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
3/4 dl oliiviöljyä
Salaatti
1 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
1/2 dl parmesaanijuustoa
4 kpl kirsikkatomaattia
170 g pekonia
200 g broilerin rintafileetä
suolaa, mustapippuria, currya
6 levyä tunturirieskaa

Valmistus:
Kypsennä broilerin fileet pannulla ja mausta ne hyvin. Jäähdytä ja leikkaa kuutioiksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi, jäähdytä hetki ja leikkaa suikaleiksi ja kirsikkatomaatit lohkoiksi.
Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon kastikkeen ainekset öljyä lukuun ottamatta. Soseuta ne sileäksi. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana edelleen sekoittaen. Kaada kastike salaattikulhon pohjalle.
Huuhdo ja kuivaa salaatit. Revi ne isoiksi suupaloiksi. Kääntele salaatit, tomaatit ja pekoni, broileri sekä parmesaanilastut kastikkeen joukkoon. Levitä rieskat työpöydälle, laita salaattia rieskojen päälle ja kierrä levyt rullalle.