Jukka Mankinen on pitkän linjan diesel-osaaja, joka ymmärtää myös nykyaikaisten diesellaitteiden metkut.

Kuopiolainen Auto-Diesel on erikoistunut dieselmoottorien vianetsintään, korjauksiin, virittämiseen ja huoltoon.

Yrityksen keskittyminen juuri diesellaitteiden korjaamiseen perustuu vahvaan ammattitaitoon sekä erilaisiin mittaus- ja korjausvälineisiin, joita dieseleiden huolloissa sekä korjauksissa tarvitaan. Lisäksi yritys suorittaa monipuolisesti autosähkölaitteiden vianhakua sekä korjausta.
– Dieselit ovat yleisesti toimintaperiaatteeltaan loogisia, mutta niiden polttoaineen syöttökomponenttien korjaaminen vaati tarkoitukseen valmistetut työkalut sekä oikean koulutuksen, päämestari Jukka Mankinen kertoo.
– Nykyaikaisissa dieselautoissa järjestelmät ovat jo hyvin monimutkaisia ja vaativat tietokoneella tehdyn vianhaun lisäksi aina ammattitaitoista korjaajaa, Mankinen jatkaa.

Lisää käyttöikää

Sähköisten järjestelmien vianhaku on hyvin erikoistunutta ja kokemuksella on merkittävä osuus korjauksen onnistumisessa. Ammattitaidolla tehdyt moottorin ja sen polttoainejärjestelmän tarkastukset sekä huollot auttavat moottoria myös kestämään kauan.
Mankisen mukaan vanhempiin autoihin myytävät dieseljärjestelmien osat voivat olla turhan kalliita, joten ne kannattaa korjauttaa ammattilaisella. Tällä tavoin aiheutuvissa kustannuksissa voi säästää sievoisen summan.
Työkoneissa ja raskaassa ajoneuvokalustossa dieselillä on vankka asema ja niiden käyttöikää kannattaa jatkaa pumppujen ja suuttimien huollolla, olivatpa ne tekniikaltaan miltä aikakaudelta hyvänsä.
– Vanhankin dieselauton voi pitää tiellä pitkään kustannustehokkaasti, kunhan sen huollot sekä korjaukset on tehty ammattitaitoisesti, Mankinen kertoo ja toivottaa kaikki dieselhuoltoa tarvitsevat tervetulleiksi Kuopion Auto-Dieselille.

p

Kuopion Auto-Diesel Oy
Mestarinkatu 6
70700 Kuopio
puh. 044 763 8400
dieselmoottori@gmail.com
www.dieselmoottori.fi