Erikoishammasteknikko Satu Koskela valmistaa paitsi hammasproteeseja, myös kipsivaloksia vauvan kädestä tai jalasta lahjaksi ja muistoksi.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela valmistaa ja huoltaa hammasproteesit vastaanotollaan Kuopion Suokadulla. Joustavaan asiakaspalveluun kuuluvat myös koti- ja laitoskäynnit.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela palvelee asiakkaitaan omalla vastaanotollaan Kuopion keskustassa. Koskela valmistui hammasteknikoksi 1996 ja erikoishammasteknikkona hän on työskennellyt jo 14 vuotta. Asiakaslähtöiseen palveluun kuuluvat myös viikoittaiset käynnit asiakkaiden kotona ja laitoksissa.
– Tällaisena erityisen liukkaana talvena varsinkin ikäihmisille kaduilla liikkuminen on hankalaa ja jopa riskialtista. Kotikäynnille lähden mielelläni ja myös laitoksiin palveluni saa yhdellä puhelinsoitolla. Kerran viikossa vastaanottoni löytyy myös Kangasniemeltä, Koskela kertoo.

Ilme uusiksi kustannustehokkaasti

Hampaiden merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei voi yliarvioida. Satu Koskela kannustaa kääntymään rohkeasti erikoisosaajan puoleen. Moni kärsii huonoista hampaista turhaan.
– Hammasproteesit tehdään käsityönä, yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen. Proteeseilla kasvot saavat aivan uuden ilmeen, purenta palautuu ja monelta huonoihin hampaisiin liittyvältä terveysriskiltä vältytään. Työssäni yksilöllisyys ja luottamuksellinen suhde asiakkaaseen ovat keskeisiä arvoja. Kolmessa vuodessa olen saanut runsaasti kanta-asiakkaita. He huollattavat ja uusivat proteesejaan ja ovat vastaanottoni parhaita markkinoijia. Kun kaunis hymy on herkässä, on mukava kertoa missä on hammasasioissa käynyt, Satu Koskela kertoo.

p

Erikoishammasteknikko
Satu Koskela
Suokatu 16, 70100 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi
www.satukoskela.fi