Anu, Mervi ja Piatta palvelevat asiakkaita lämmöllä ja asiantuntemuksella.

Tervetuloa ostoksille palvelevaan, yksilöllisen muodin erikoisliikkeeseen Kauppakadulle! Piattacón ammattitaitoinen henkilökunta  auttaa asiakkaita löytämään kesän upeimmat vaatteet kaikkiin tilanteisiin.

Liikkeen valikoimat koostuvat laadukkaista, harvinaisemmista merkeistä ja pienistä sarjoista, joten jokaiselta vastaantulijalta ei löydy samanlaista vaatetta.
– Myymme uniikkia, yksilöllistä muotia. Syksyllä saamme myyntiin merkkejä, joita ei saa mistään muualta Suomesta. Facebook-sivujamme seuraamalla pysyt ajan tasalla uutuuksistamme, Piatta Miettinen vinkkaa.
Sopivat asut löytyvät niin arkeen kuin rentoon juhlaankin. Kesän kunniaksi vaatteista löytyy värejä, kukkia ja raikkaita kuoseja. Naisten pukeutumisen lisäksi liikkeessä on myös laaja ja monipuolinen miesten osasto.
– Tarjoamme myös miehille persoonallista pukeutumista vaativaankin makuun. Miehet, nyt rohkeasti vaateostoksille!

Lahjakortti on aina sopiva

Piattacón keskeisen sijainnin ansiosta ostoksille on helppo pyörähtää vaikka ruokatunnilla. Liike sijaitsee Kauppakadulla kahvila Houkutuksen vieressä, kivenheiton päässä torilta. Omien vaateostosten lisäksi kesän juhlasankareita kannattaa muistaa aina sopivalla Piattacó-lahjakortilla.
– Järjestämme myös mielellämme työyhteisöille ja kaveriporukoille iltoja, jolloin voimme yksilöllisesti auttaa jokaista löytämään itselle sopivat asukokonaisuudet.
Henkilökohtainen asiakaspalvelu onkin Piattacólle se tärkein asia laadukkaiden vaatteiden ohella.
– Haluamme, että meillä asiointi jättää asiakkaalle mukavan fiiliksen ja lähtemättömän vaikutuksen. Toivomme, että voimme tarjota kaupungin ihaninta palvelua!

Piatan vinkki kesämuotiin

Nyt on lupa irrotella väreillä ja kuosilla! Naisille löytyy paljon ajankohtaista kukkakuosia ja -mekkoa. Kukat ja värit sopivat myös miesten vaatteisiin. Perinteisen ruudun ja raidan sijasta tyylikäs mies valitseekin astetta räväkämmän paidan.

p

Piattacó
Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16
(kesä-heinäkuussa la 10 – 15)
tarvittaessa sopimuksen mukaan
puh. 044 700 4600
piatta@piattaco.fi
www.piattaco.fi