PrintIt kuuluu R-Office -ryhmään jolla on toimipisteet Kuopiossa, Uudellamaalla, Rovaniemellä, Kemissä ja Oulussa. Olemme silti edelleen pohjoissavolainen yritys, jonka kotipaikka on Kuopio, Hannu Waenerberg (oik.) ja Jari Hakala kertovat.

R-Office Kuopio Oy jatkaa Printit Ratkaisujen liiketoimintaa, joskin markkinoinnissa käytetään edelleen tuttua Printit-nimeä. Historiaa asiakkaiden palvelemisesta on jo vuodesta 2012. Yritys on maailman suurimman toimisto- ja monitoimilaitteiden alan toimijan, Ricohin, partneri Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

PrintItin toiminnan kulmakivi on yritysten arjen tunteminen ja sen helpottaminen toimivilla ratkaisuilla. Ricohin monitoimilaitteet, tulostimet, kopiokoneet ja muut palvelut sekä niiden tukipalvelut tekevät yritysten toiminnan sujuvaksi.
– Minulla on 25 vuoden kokemus yritysten parissa toimimisesta, joten minulla ja Jari Hakalalla on hyvä ymmärrys asiakkaiden tarpeista, Hannu Waenerberg sanoo.
Henkilökunnalla on tietotaito siitä, mitkä laitteet sopivat kunkin yrityksen tarpeisiin. Lisäksi Ricoh kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja, joten PrintIt pitää huolta myös siitä, että asiakkaat saavat uudet, toimintaa helpottavat tuotteet käyttöön nopeasti. Asiakkaissa on niin yhden hengen yrityksiä kuin suuria kansainvälisiäkin yrityksiä. Yritys toimittaa myös painotaloille digipainokoneita.
– Meidän ammattitaitoamme on löytää jokaiselle parhaiten sopivat palvelut ja laitteet. Etsimme toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja yrityksen käytännön arkea helpottamaan.

Kustannustehokkaat palvelut

Yrittäjien kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota käyttökustannuksiin kokonaisuutena kuin laitteen hankintahintaan.
-Tulostimet ja kopiokoneet ovat toimistojen yhteisiä laitteita, joista huolehtiminen ja kustannukset eivät useinkaan ole kenenkään henkilökohtaisella vastuulla. Olemme laskeneet, että yrityksissä, joissa kuluu kuukausittain 1 – 2 riisiä paperia, tulee jo edullisemmaksi ulkoistaa laitteiden huolto sekä väri- ja mustekasettien tilaus. Käytämme Ricohin huoltopalvelua alihankintana. Heillä resurssit riittävät myös loma-aikoina. Lisäksi autovarastot ovat isot ja korjaukset saadaan tehtyä yleensä yhdellä kertaa.

Visuaalisen viestinnät ratkaisut

Tulostimien ja kopiokoneiden lisäksi Printit tarjoaa myös muun muassa videoneuvottelu- ja infonäyttöratkaisuja sekä virtuaalisia kokoushuoneita.
– Hyvä esimerkki tarjoamistamme palveluista on virtuaalineuvotteluhuone, jossa osallistujat voivat osallistua palaveriin omilta laitteiltaan mistä tahansa. Asiakaskokemusten perusteella kyseessä on todella helppokäyttöinen ja varmatoimintoinen palvelu.
Hyvien, paikallisten kumppaneiden kanssa yhteistyössä yrityksen kautta onnistuvat myös kattavat ja kokonaisvaltaiset IT-palvelut.

 

p

Printit / R-Office
Kuopio Oy
Itkonniemenkatu 13, Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 0290 009 025
myynti@printitratkaisut.fi
www.r-office.fi
Myös Facebookissa