Marita Inkinen palvelee herkkusuita kauppahallissa.

Herkkukauppa Pikkumakkee on herkkusuille ohittamaton myymälä ympäri vuoden. Kesällä eletään taas jäätelöiden kulta-aikaa ja kesän juhlapöytiin kaupasta löytyvät persoonalliset suklaat ja karkit.

Olipa vuodenaika mikä tahansa, käy herkkusuun matka kauppahalliin kun mieli alkaa tehdä jotain oikein hyvää. Herkkukauppa Pikkumakkee tunnetaan huiman monipuolisesta ja laadukkaasta suklaiden, karkkien, kahvi- ja teelaatujen sekä kotimaisten marjatuotteiden valikoimasta. Kesän tullen kaupanteon painopiste kuitenkin siirtyy jäätelötiskille.
– Pikkumakkeen jäätelö on italialaistyyppistä gelatoa, joka on erinomaisen maistuva tuote suomalaiseen jäätelömakuun. Makuja ja myös laktoosittomia vaihtoehtoja löytyy. Maidottomia tuotteita kysytään paljon muissakin tuoteryhmissä ja valinnanvaraa todella on. Kesäksi suklaavalikoimaa hieman supistetaan, kun siirrymme jäätelökesään, yrittäjä Marita Inkinen kertoo.

Persoonalliset herkut juhlapöytään

Kauniisti pakatut suklaat ja muut makeiset sopivat niin lahjaksi kuin juhlapöydän somisteiksikin. Pikkumakkeen valikoimat elävät sesonkien mukaan ja tarpeen mukaan reagoidaan alueen tapahtumiin.
– Valmistujaisiin, häihin ja muihin kesän juhliin löytyy kivoja erikoisuuksia, myös yksittäispakattuina. Keväällä oli pakko reagoida myös KalPan menestykseen ja jo play-offsien aikana hyllystä löytyi onnea tuovia suklaisia kultakiekkoja. Niitä myytiin muuten paljon, Inkinen vinkkaa hymyillen kuopiolaisten herkkusuiden suosikkisuklaasta.

p

Herkkukauppa Pikkumakkee
Kuopion Kauppahalli
puh. 017 261 6751
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
pikkumakkee@pikkumakkee.fi
www.pikkumakkee.fi
facebook.com/pikkumakkee
instagram.com/pikkumakkee