Kalakukkoleipomo Irene Partasen tuotteet ovat pääosin savolaisista raaka-aineista tehtyjä, käsin ja rakkaudella leivottuja, Jarmo (vas.) ja Janne Komulainen lupaavat.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen käsintehdyt kalakukot, liha- ja riisipiirakat sekä muut leipomotuotteet vievät kielen mennessään.

Yrittäjät Jarmo ja Janne Komulainen kertovat, että valikoimista löytyvät perinteiset ahven-, muikku-, lanttu- ja lihakukot. Uutuutena markkinoille on tuotu myös modernimpaan makuun tuunattu Kunkku-lohikukko, joka sisältää lohta, palvattua possua, sipulia ja aurajuustoa.
– Kunkku on saanut suuren suosion niin Kuopiossa kuin muuallakin Suomessa. Lisäksi valikoimiimme kuuluu edelleen suosittu, vuoden 2016 Suomen mestari -kukko: muikkukukko, johon tuo savun makua palvattu possunliha.
Kuopion Kauppahallin ja torin myyntipisteistä löytyy myös makoisia, tuoreita lihapiirakoita ja riisipiirakoita, jotka ovat kukkojen tapaan tehty käsin, rakkaudella ja lämmöllä.
– Tuomme piirakoita myyntiin useaan kertaan päivässä, joten asiakas saa aina käsiinsä tuoreen tuotteen.

Kukkoja ja piirakoita kotipeleihin

Torin ja Kauppahallin lisäksi leipomon tuotteita saa muualtakin. Savossa myyntipisteet löytyvät Leppävirran Nesteeltä, Tiina Tuvasta Ysitien varrelta sekä Viitostuvalta Pöljältä. Uusi yhteistyökumppani on KuPs.
– Kaikissa KuPsin kotipeleissä on meidän myyntivaunu, joten peliä seuratessa voi nauttia vaikkapa tuoreesta lihapiirakasta tai kalakukosta. Myös vastajoukkueiden kapteenit saavat KuPsilta tuliaisiksi kalakukot.

Savonkielinen naatintaohje

Erityisesti kesäaikaan kalakukkoja ja lihapiirakoita tullaan ostamaan kauempaakin. Kalakukkoleipomo Irene Partaselle on tärkeää, että jo ostotapahtuma on mieleenpainuva elämys.
– Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun. Jokaisen kalakukon mukana tulee myös samaan hintaan savonkielinen naatintaohje, Komulaiset muistuttavat.

p

Kalakukkoleipomo Irene Partanen
Kemiläntie 3
puh. 050 370 4979

Myyntipisteet:
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
Kuopion tori
ma – pe 8 – 18.30, la 8 – 17
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa!