Joonas Pentikäinen työnsä ääressä. Asiakkaan auto on saatava ripeästi takaisin käyttöön.

Kun liikenteessä rusahtaa, Kolarikorjaamo Pentikäinen palvelee ripeästi. Vaativatkin korjaukset ja maalaukset tehdään ammattitaidolla ja mahdollisimman nopealla aikataululla.

Joonas Pentikäinen toteaa kuluvan talven työllistäneen kolarikorjaamoa tavallista enemmän. Pelti on kolissut liukkailla keleillä ja apua on tarvittu monella suunnalla. Kolarikorjaamo Pentikäisen kokonaisvaltainen palvelu tunnetaan laajalti.
– Mottomme on: Soitellaan kun sattuu. Tämä pitää kutinsa, meille kannattaa pirauttaa ensi tilassa kun kolahtaa. Me teemme vahinkotarkastuksen vaikka paikan päällä tai asiakkaan kotona, hoidamme kontaktoinnin vakuutusyhtiön kanssa ja tietenkin korjaamme ajopelin. Päivät ja tunnit mitkä auto korjaamolla viettää, ovat asiakkaalle rahanarvoista aikaa ja siksi pyrimme tehokkaaseen toimintaan. Minä, isäni Kari Pentikäinen ja neljä ammattimiestä palvelemme ammattitaidolla, olipa kyseessä mikä merkki tai malli tahansa, Joonas Pentikäinen lupaa.
Kolarikorjaamo Pentikäinen kehittää koko ajan palveluitaan. Esimerkiksi mopoautojen ja skoottereiden korjaus ja maalaus kuuluvat palveluvalikoimaan. Myös sähkö- ja hybridiautojen kolarikorjaukset tehdään asianmukaisesti.

 

 

p

Kolarikorjaamo
Pentikäinen/
Automaalaamo
Kari Pentikäinen
Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari
017 261 8252 Joonas
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com